- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
artifexor
csendes tag
Nem probléma, köszi, hogy segítesz, nekem is az időm limitált most erre. Galvanikus leválasztó cuccal sem jutottam előre. Igen, nekem is az a gyanúm, hogy megkönnyült a forrasztás. Kép alapján szerinted elég lenne forrasztani? Nem verhetem szét esetleg az USB részét a gépemnek?
De közben rendeltem egy új eszközt, ami megérkezés után kiderült "szerencsére" Sony chipes, így a Debian Buster gépem kernele nem tudja lekezelni alapból, csak valami kernel modul fordítással és társaival. Ez nekem már nem út. Tizenöt évvel ezelőtt még örültem volna ennek a kihívásnak :-), most ilyenre nincs időm. Ez a stick Lengyelországból jött, de rendeltem egyet Kínából is és rendeltem mellé egy MyGica T230-at is, szintén Kína. A lengyel ugye itt van, de Sony-s, a kínai szállítmány meg majd egyszer csak ideér, ha mázlim van Panás. T230-at meg a világképem tágítására vettem. :-)
A Sonys sticket próbáltam Virtualbox alatti Ubuntu 20.04-gyel, az látja a Sony chip-et, tehát a stick maga jó. Mondjuk elsőre ment, átdugtam egy másik USB portba, utána csak DVB-T volt. Most vagy a Bustert lecserélem Ubuntura, vagy próbálom virtuális gép alól használni a Sonys sticket. Most igazából egyik sem tölt el jó kedvvel... Vagy várom a kínai szállítmányt, hátha Panás vagy a T230 kevesebb nyűggel izzítható be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest