- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
artifexor
csendes tag
Nem probléma, köszi, hogy segítesz, nekem is az időm limitált most erre. Galvanikus leválasztó cuccal sem jutottam előre. Igen, nekem is az a gyanúm, hogy megkönnyült a forrasztás. Kép alapján szerinted elég lenne forrasztani? Nem verhetem szét esetleg az USB részét a gépemnek?
De közben rendeltem egy új eszközt, ami megérkezés után kiderült "szerencsére" Sony chipes, így a Debian Buster gépem kernele nem tudja lekezelni alapból, csak valami kernel modul fordítással és társaival. Ez nekem már nem út. Tizenöt évvel ezelőtt még örültem volna ennek a kihívásnak :-), most ilyenre nincs időm. Ez a stick Lengyelországból jött, de rendeltem egyet Kínából is és rendeltem mellé egy MyGica T230-at is, szintén Kína. A lengyel ugye itt van, de Sony-s, a kínai szállítmány meg majd egyszer csak ideér, ha mázlim van Panás. T230-at meg a világképem tágítására vettem. :-)
A Sonys sticket próbáltam Virtualbox alatti Ubuntu 20.04-gyel, az látja a Sony chip-et, tehát a stick maga jó. Mondjuk elsőre ment, átdugtam egy másik USB portba, utána csak DVB-T volt. Most vagy a Bustert lecserélem Ubuntura, vagy próbálom virtuális gép alól használni a Sonys sticket. Most igazából egyik sem tölt el jó kedvvel... Vagy várom a kínai szállítmányt, hátha Panás vagy a T230 kevesebb nyűggel izzítható be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Poco F7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Borderlands 4
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest