Új hozzászólás Aktív témák

• artifexor

csendes tag

válasz Diák66 #1561 üzenetére

Nem probléma, köszi, hogy segítesz, nekem is az időm limitált most erre. Galvanikus leválasztó cuccal sem jutottam előre. Igen, nekem is az a gyanúm, hogy megkönnyült a forrasztás. Kép alapján szerinted elég lenne forrasztani? Nem verhetem szét esetleg az USB részét a gépemnek?

De közben rendeltem egy új eszközt, ami megérkezés után kiderült "szerencsére" Sony chipes, így a Debian Buster gépem kernele nem tudja lekezelni alapból, csak valami kernel modul fordítással és társaival. Ez nekem már nem út. Tizenöt évvel ezelőtt még örültem volna ennek a kihívásnak :-), most ilyenre nincs időm. Ez a stick Lengyelországból jött, de rendeltem egyet Kínából is és rendeltem mellé egy MyGica T230-at is, szintén Kína. A lengyel ugye itt van, de Sony-s, a kínai szállítmány meg majd egyszer csak ideér, ha mázlim van Panás. T230-at meg a világképem tágítására vettem. :-)

A Sonys sticket próbáltam Virtualbox alatti Ubuntu 20.04-gyel, az látja a Sony chip-et, tehát a stick maga jó. Mondjuk elsőre ment, átdugtam egy másik USB portba, utána csak DVB-T volt. Most vagy a Bustert lecserélem Ubuntura, vagy próbálom virtuális gép alól használni a Sonys sticket. Most igazából egyik sem tölt el jó kedvvel... Vagy várom a kínai szállítmányt, hátha Panás vagy a T230 kevesebb nyűggel izzítható be.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés