Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• artifexor

csendes tag

válasz Jetteroh #1552 üzenetére

Köszi. Néha én is úgy éreztem, mintha rázna, de azt hittem csak a kilógó fémháló (kép) szúr.

Csináltam képeket, itt így van a kábel. Az elosztó és lefelé a stick felé menő ág: [kép]
    Amit a USB stickbe dugok: [kép]

Tehát nekem a kilógó háló és a fém közé kellene tennem szigetelést? De elméletileg a fémhez "belül" hozzáér, tehát el nem tudom úgy szigetelni?

Egy ilyen nem segíthet a dologban, talán nem folyik vissza rajta semmi a másik ág irányába: [link]

@Diak66: Hogy mi? :-) Utánanéztem, érdekes állat. És ezt hova kell dugnom? A stickhez, az elosztó bemenetéhez, vagy a Digi ZTE eszköz kimenetére? Nem búg a hangszóróm amikor a kábelt bedugom. Csak onnan veszem észre, hogy a párhuzamosan kötött tévén szétesik a kép és ha nézem a jelerősséget rajta, akkor az elindul lefelé, pontosabban ugrál föl-le, de a normális stabil 100 helyett 40-70 között ugrál, vagy megszűnik.

Illetve amit nem értek. Ha a tvheadend programot leállítom, akkor megszűnik a zavarás. Ha földhurok van, akkor az szoftvertől független, nem?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés