Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyetértek! De tudod,itt mindig ez megy.A rinya! Én sem veszem meg,mert drágának tartom,de elfogadom a tényeket és tudom is,hogy miért kerülnek "ezek" ennyibe...de nem sírok itt,mint egyesek...Van egy "rinyaszakasz",aki mindig itt adja ki magából a felgyülemlett sérelmeket és azon jajveszékel,hogy milyen drága ez-az. Jót röhögök rajtuk

-
Sza_Sa
senior tag
Múlt héten vettem egy új s7 edget. Nem bántam meg, az is drága volt - hivatalos forrásból- na de ez, agyhalál. És a hátlapi ujjlenyomat olvasó az S/Note 8 szériánál, hát nem tudom. Nekem nem tetszett.
A Note7-et nagyon bánom, ezt szinte biztosan nem fogom később sem megvenni, és ha így haladunk az árakkal, befejeztem a csúcs Samsungok vásárlását. Marad az A széria...
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest