Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
+1
-
MrCsiT
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
..upsz.. kimaradt, hogy 22 wide-ra gondoltam. Mert akkoriban sok helyen az volt a divat.
-
tipuka
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
megelőztél, én is ezt szerettem volna mondani kb.
szerencsére a flagshipek jobb árban vannak a szolgáltatónál néha (pl a huawei matee9 /p10 meg a samsung s88/s8+ , ami frissebb és emlékszem rájuk), egy bizonyos lélektani határig inkább megveszem részletre, ha már így-is úgy is előfizus vagyok, amúgy meg inkább hanyagolom, nem sürgősek ezek a telók. -
törölt tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Már van. Csak példaként hoztam fel de attól még egy "true story"
-
-Skylake-
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nagyon sulyos tevedesek vannak ezen a forumon, nem csak ez amire reagaltal. Emberek olyan mertekben keptelenek helyen kezelni a dolgokat, hogy rendesen sirhatnekom van tole.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Battlefield 6
- BestBuy ruhás topik
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szerencsére a flagshipek jobb árban vannak a szolgáltatónál néha (pl a huawei matee9 /p10 meg a samsung s88/s8+ , ami frissebb és emlékszem rájuk), egy bizonyos lélektani határig inkább megveszem részletre, ha már így-is úgy is előfizus vagyok, amúgy meg inkább hanyagolom, nem sürgősek ezek a telók.