- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"Banki középvezető v informatikus hopp 600k nettó. Senior programozó simán ennyi v több"
Namármost az van, hogy vadiúj tizensokmilliós (és az még a luxusautózás tényleg nagyon alja) autó ebből csak úgy jön ki, hogy az ember nagyon spórol rá. Van a környezetemben elég sok havi millió feletti bevételű család, de egyiknél sincs ilyen autó.
-
hNp88
aktív tag
nabzmg, tudtam h pályát tévesztettem
de nekem ezek valahogy eszembe se jutnak a "szakma" szóról
(szakács kivétel, respect nekik)
"A mesterséges alatt azt értem h nagyon sokan most az építőiparban érintettek (mérnök, egyéb kivitelező vállalkozó) akik mint alvállalkozók még megélnek. Majd hamarost vége lesz ennek amikor már nem lesz EU támogatás."
ettől tartok én is, hogy még ennyi se lesz, mint most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest