Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hNp88

aktív tag

válasz Chaser #114 üzenetére

új építésnél 70% a tervezésen múlik, a kivitelezés nagyrésze rabszolgamunka kb :) csak hát ugye jól kell csinálni azt is..

az eddigi kedvencem egy félbehagyott építkezés volt, ahonnan leléptek a villanyszerelők félbehagyva a munkájukat, az elosztótábla ott csüngött bekötetlenül :DDD, igenám, csak közben a tulaj már készen akarta látni a házát, így a festés, burkolás stb munkákkal szépen tovább haladtak

utána talált meg engem, kb fél évvel azután hogy lelépett a brigád, előttem is talált már szerelőket, vagy 6-7 csapatot biztos, csak azok nem vállalták el a munkát mikor meglátták miről van szó :DDD aztán néha még én is megbántam... de már legalább kész van :)

egyébként a topikhoz is hozzászólva végre :DDD nem fogom leírni mivel foglalkozik az ürge mert túl könnyen azonosítható lenne :), maradjunk annyiban, hogy takaros kis házikóról van szó, és nem éppen Trabanttal fog a garázsban parkolni :N

de ez az ember meg is dolgozik napi szinten a "kis" vagyonáért, nem csalással szerezte amije van, és nem is irigyelném el tőle :N

simán olyan nagyságrendről beszélünk, mint amiről a témaindító postban szó van

ezért "kardoskodok" itt, nem mindenki lop/csal/hazudik akinek ennyije van

Új hozzászólás Aktív témák