Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Hát nem tudom, épp az előbb olvastam, hogy a jobb porszívó gyártók fémszálakat szerelnek a csőbe, hogy ne rázhassa meg az elektrosztatikus töltés miatt a felhasználót. Lehet, hogy ez segít ezen az ESD problémán is. Mindenesetre én már sok éve így takarítom a gépem.
Lehet veszek egy ESD csuklópántot, meg ecsetet inkább. Az ecsettel porolás nem csinál statikus elektromosságot egyébként? Tulképp az is dörzsölés... Le merném fogadni, hogy van valami speciális ecset ilyen célra...
Amennyire én tudom a sűrített levegő sem a legjobb megoldás, a propán és bután mellett lehetnek benne szennyeződésként magasabb szénatomszámú alkánok, amik összezsírozhatják a cuccot, amit lefújsz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Leírom, mert unom mindig legépelni, így csak linkelni kell.Az írás természetesen laikusoknak szól, így komolyabb...
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest