Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bubi92
őstag
egyszer élsz! küldjed már azt az smst
, de tényleg, ha most elküldöd, akkor nem fogsz kétségekben élni tovább. viszont ha nem akkor életed végégig azt fogod mondani, hogy mi lett volna ha. -
Gergő_
őstag
Nem olvastam végig bocss!
Ha jól sejtem képtelenek vagytok megtalálni a kontaktust!
Szerintem nem érdemes egymás idejét pazarolnotok. Hívd el valahova sétálni vagy könyvtárba és ki fog derülni van értelme a továbbnak. Ne filózz túl sokat.szerk.: elolvastam
szóval az a gond hogy tényleg nem alakultak ki valódi szálak köztetek, de a kölcsönös vonzalom megvan. Hát ez gáz, tegyetek ellene valami, ne a hogyan kellett volnán gondolkodjatok... -
Samus
addikt
Ez nekem is eszembe jutott...hiába, ha valaki elkezdi, utána már minden gyanús.
Csatlakozom az előttem szólókhoz: hívd fel és hívd el. Ha eljön, az még semmit sem jelent (sajnos). Megfogalmazni nem kell semmit. Ha jól megértitek egymást, nem lesz kínos csend. Ha nem megy, akkor pedig egyébként sem lenne értelme. Sok sikert. Egyvalamit ne tegyél viszont: ne halogasd. Cselekedj.
-
Simmán repíteném az üzit, ha már tartjuk ezt a formát.
-
Klemens
őstag
Csak úgy tökösen...

Telefont zsebből alőkap és már hívni is és beszélni a leányzóval.
Legalábbis szvsz... -
gyulus08
aktív tag
nekem is volt 'hasonló', nem teljesen ilyen de egy-két ponton hasonlított...

Szerintem az lenne a legjobb,ha személyesen mennél oda mit szeretnél.Csajoknak szerintem annyira nemjön be az sms, meg kislevél, bár "tipusa" válogatja
-
szombatitomi
senior tag
névtelen?
elnézést, lehet hogy frameeket látok.Amúgy igen, szerintem hívd fel, és találkozzatok. Előtte meg is fogalmazhatod magadban mit akarsz mondani, így elkerülhető a szótlanság.

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Óra topik
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T (nem Redmi) 12/256-14 hó garancia-11 tok-11 fólia
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de tényleg, ha most elküldöd, akkor nem fogsz kétségekben élni tovább. viszont ha nem akkor életed végégig azt fogod mondani, hogy mi lett volna ha.

elnézést, lehet hogy frameeket látok.