- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
Nem sok értelme van a jófiút játszani, nem Özv. Kovács Istvánné Marikával szemben hajtod be a költséged, hanem egy erre szakosodott pénzügyi szolgáltatótól (aki feltételezem ugyanúgy behajtja az eladótól). Én visszaküldeném a halálba, csináljon vele kínai barátunk amit akar.
-
domos
senior tag
Figyelembe vettem, csak nem válaszoltam, ezért elnézésedet kérem. Drivereket találtam is hozzá, viszont a BIOS képtelen pendrive-ról bootolni, a belső tárhelyek is valamilyen network boot-hoz vannak hozzáhaxolva, illetve felvettem a kapcsolatot a Chuwi-val is, ők írták hogy ne frissítsem, mert kuka lesz a cucc.
kcsa: Visszaküldést hanyagolom, 15K körül lenne, nem fogok vele szórakozni, ami nem sokkal több mint maga a tablet volt, nem a PayPal-on fogom leverni hogy az eladó köcsög volt.
-
AllTheBest
őstag
-
kcsa
veterán
-
Kasya
nagyúr
-
domos
senior tag
-
Kasya
nagyúr
Paypal refund?
-
kcsa
veterán
-
domos
senior tag
-
AllTheBest
őstag
Neme egy hi8-om volt, ott egész egyszerűen csak csináltam egy pendriveot amiről tudott bootolni a win10, biosban beállítottam, hogy bootoljon usbről és kész. Az már más dolog, hogy utána egy jó darabig keresgélni kellett a touch drivereket, de utána tökéletesen működött, persze mellette maradt a 4.4-es android is. Ajánlom, hogy usb hubbal csináld és legyen rákötve egy bill+egér kombó miközben telepíted
-
kcsa
veterán
Van ám baj itt.
1) Vi8 Ultimate és nem Win8 Ultimate
2) ha már fizettél áfát, akkor valamilyen nyomtatvány kitöltésével vissza lehet küldeni "szervizbe" úgy, hogy a visszaérkező áru ne legyen áfaköteles (bővebben a tapasztaltabbak tudnak mesélni a külföldi rendelés topikban) -
KISDUCK
addikt
-
domos
senior tag
-
KISDUCK
addikt
Recovery leírások gondolom vannak rá arra az esetre ha baj lenne. Lehet érdemes lenne megpróbálni simán valami wimbootos telepítést w8-al utána pedig w10-re frissíteni rendszerből. Ja nekem van egy occó win8-as tabletem a serial itt ugye a biosban van, dualbootosnál nem tudom, szóval sok szerencsét a dologhoz.
-
domos
senior tag
Ha nem érkezik meg valami, akkor az után nem kell ÁFA-t fizetni, meg nem kell vele egyéb módon szórakozni, de mint írtam, nem is ez érdekel, hanem hogy miként tudnék a tabletre Windows 10-et tenni.

-
juliabrilke
veterán
-
domos
senior tag
Ezen már túltettem magam, az bosszant legjobban hogy egy hónapot vártam rá. Visszaküldeni semmiképp nem fogom, mert 7000Ft volt az ÁFA, Kínába trackelt csomagot küldeni ~13000Ft, szóval akkor buktam 20000Ft-ot és még tabletem sincs. A pénzem miatt nem izgulok, az eBay megoldja. Viszont engem inkább az érdekelne, hogy miként tudnék rá Windows 10-et heggeszteni.
-
juliabrilke
veterán
Visszaküldöd és vállalod a költségeket vagy visszakérsz annyi pénzt, amennyivel szerinted kevesebbet ér a gép, amit kaptál. Utána meg rajta múlik, hogy fizet-e.
Sajnos a külföldi rendeléseknél ez van ha nem jót kapsz vagy garanciába kellene cserélni a terméket.

-
Speeedfire
félisten
Gondolom lenne vagy 20k amire visszakerül kínába.
-
domos
senior tag
1 hónap mire odaér, még 1 hónap mire megjönne az új, illetve ugye ez után is fizettem már adót, az után megint csak kéne. Plusz amit rendeltem az nem is volt sosem az eladónak, a feedback alapján mást is átvert (a feedback akkor még nem volt elérhető erről amikor én is vettem). Partial refund-ot majd intézek az eBay segítségével, de ha már ez van akkor megpróbálok alkotni vele valamit.
Speeedfire: Ez meg a másik.
-
szabonagyur
félisten
Hello
Miért nem cserélteted vissza arra amit rendeltél?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kommenteket olvasva fogyott el a türelmem.