- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Hat. Nem mondom, hogy a chip nem szenvedte meg a kivetelt, de vegul csak kijott.
A kiforrasztas amugy sem a kedvenc mufajom, es a tudat, hogy egyebkent unobtainium-ot forrasztok szinten nem segitett, de munka kozben arra probaltam gondolni, hogy ez is csak egy sima billencs es semmiben sem kulonb azoknal, amiken mar amugy unalmas dolgozni.
Mivel most a rework station-hoz nem fertem hozza, es a wick-et is csak a folyamat befejeztevel talaltam meg, igy a munka csak egy pakaval es onszippantoval tortent. Eddig sokszor bevalt, es most is probaltam, hogy ha a szippantas elott egy kis extra forraszoont rakok a labakra, akkor konnyebb a szippantot ugy beleszurni a megoldvadt onba, hogy az egybol kijojjon, viszont most az extra on inkabb csak atfolyt a NYAK masik oldalara es ott hatalmas csomokban felgyulemlett. Ezt nem volt egy kifejezetten nagy elmeny eltavolitani.
Szoval az egesz folyamat kb. 30 percet vett igenybe.A kiforrasztott chip-pel nem tudom, hogy mit kezdjek. Ujraprogramozni nincs sok ertelme, mert nem fog kozelebb vinni a celhoz. Esetleg a rajta futo kodot probalhatnank meg valahogy lementeni rola, de nem tudom, hogy annak mennyi ertelme lenne.
Sem az ISA, sem a licensz (amit sejtek) nem tetszik.
Lehet, hogy csak felrerakom es majd kesobb lesz egy masik projekt amibe fel tudom hasznalni.A kep tetejen lathato blue-pill bar egy igen kezenfekvo alternativa lehetne a 8051 helyere, asszem nala tudunk majd egy jobb megoldast talalni.
Ha a posta kelloen gyors, esetleg en tudom majd az idot kelloen sokaig huzni, akkor kiderul, hogy mi is lesz a kivalasztott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged