Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Leginkabb csak egy (ketto) socketre, ami az eredetit lesz majd hivatott valtani, mert a ket extra DIP socket miatt egy nem vart hardverproblema lepett fel. Ha szeretned elszpojlerezem - hatha megszummonolom a postat vele - de errol keszultem egy nap bovebben is irni, mert ehhez konnyu kepet szerezni. Csak erjunk vissza a hardveres reszekhez.

-
Domonkos
addikt
Igen. En ezt mindenkeppen optikai kapcsolonak hivnam. Bar azt hozza kell tenni, hogy az eredeti (jelenlegi) konfiguracioban nem annyra fancy, mint par mai optikai kapcsolo, nem lehet analog eretkeket olvasni beloluk.
Ha a projekt egyszer elkeszul, akkor lehet hogy fogok egy-ket kiserletet tenni abban az iranyban is, hogy mit lehet akkor kihozni, ha kihagyjuk a Schmitt triggert.
-
Domonkos
addikt
Szamokat nem irnek - itt a legelejen biztosan nem - de amiota kovetem a piacat, azota ez volt a legolcsobb, ami szembejott.
Az allapota ellenere is - ami majd a tovabbi kepeken latszodni fog - meg mindig inkabb a tobbi Datahand-hez van kozelebb arban, mint mondjuk egy ritkabb IBM-hez. Hogy ezt tudja-e valamivel igazolni, az majd hamarosan kiderul.
Persze hogy lattam! Amennyire keves info van errol a peldanyrol, ugy azt hiszem, hogy a postai szallitas ideje alatt sikerult mar mindent vegigolvasnom rola.
Bar szimpatikus az altala leirt mod, nem biztos, hogy azt fogom kovetni. Ha sikerulne egy pin-kompatibilis kontrollert talaljak az eredeti helyere, akkor lehet, hogy csak szoftveres mokolas lenne az egesz - amit sokkal jobban szeretek, mint hardverrel butykolni.
Az egermutato mozgatasat nem egyelore terveztem bele - a munkafolyamataim legnagyobb resze egyaltalan nem igenyel semmi egerezest, a tobbi resze pedig szinte csak azt - oda pedig van normalis egerem.
Meglatom.
Ha minden mas nagyon siman megy, akkor miert is ne?
De ezekrol reszletesebben csak kesobb, ha majd odaerek. Viszont akkor mar kepekkel!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 26
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk amennyire kevesen ismerik mar manapsag, lassan le kellene szokjak az ismetelgeteserol.