Új hozzászólás Aktív témák

• Domonkos

addikt

Igen. Es nem olyan regota letezik is legalabb egy, 3D nyomtatott valtozata amit akar DIY kitben, akar hasznalatra keszen is meg lehet venni. Bar ezeknek az ara az utobbi honapokban tobbszor valtozott, jelenleg 290 es 720 eurot kell ertuk fizetni.
    Ami egyfelol elegge szimpatikus, mert nem csak az ar es a javithatosag szempontjabol jobb, mint az eredeti, de a szemelyre szabhatosag teren is sikerult egy kicsit elorebb lepniuk, meg a a Professional 2-hoz kepest is.
    Plusz ugye a kibontas utan egybol hasznalhato - amivel ezt a blogot is meg lehetett volna sporolni. ;]

Ellenben ugye 3D nyomtatott. Amivel amugy nem kellene hogy legyen semmi bajom - elvegre 4+ eve csak 3D nyomtatott billencseken gepelek, de nem tudom, hogy mennyire szeretnem a 3D nyomtatott reszeit tapizni a billentyuzetnek. Voltak korai kiserleteim kupak gyartasara, de azt az otletet elegge hamar elvetettem. Bar ez minosegben jobbnak tunik, mint az en probalkozasom, egy valamire valo froccsontott darabtol meg igy is elegge messze lehet.

Amugy nem mondom, volt egy ket pillanat, hogy fontolora vettem a Svalboard beszerzeset. Szerencsere(?) most megint nem aktualis.

Bar a weblap is megemliti, a Svalboard a lalboard mintajara, otleteit es modelljeit feldolgozva keszul.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés