Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Tudom. Ezt csak arra írtam, hogy ha valaki pont ilyen céllal tartaná fent.Egyébként nekem eszembe se jutna ilyen, nem gondoltam volna, hogy még ezzel is vissza lehet élni, de ezek szerint igen. És ha jogszabályt hoztak erről, akkor gondolom az élet indukálta azt, vagyis voltak olyanok akik vissza éltek vele. Elképesztő.
-
nubreed
veterán
Két bankszámlát fenntartani adott esetben többe is kerülhet, mint kifeizetni azt (bár ez bankonként eltérő) de nagyjábol maximum néhány száz Ft-os tételt, amibe a 150e Ft -ot meghaladó pénzfelvétel kerül.
-
-
Jogos, büntessék is meg azokat a személyeket. 1 személy 1 számla, havi 2 ingyenes felvét 150k-ig. Aki ezen felül csinálja fizessen érte.
-
MarioAna
senior tag
Tudtommal nem, csak 1 banknál vehetsz fel 150k-ig 2 alkalommal havonta.
Ha tehát te az 1. banknál azt mondtad, hogy csak az 1. bankban élsz ezzel a lehetőséggel, miközben a 2. banknál is ugyanezt eljátszottad, akkor az úgy büntetendő.
Az, hogy két banknál van számlád, nem probléma. Ettől függetlenül CSAK az egyiknél adhattad le azt a nyilatkozatot, hogy ott akarod "élvezni" az ingyenes készpénzfelvételi lehetőségeket.
Ha jól értelmezen persze a dolgokat
.
szerk: első kérdésedre a válasz amúgy IGEN (jogosult vagy 1 banknál), csak én vagyok figyelmetlen.
-
-
Hogy lehet ezzel trükközni?
Új hozzászólás Aktív témák
lo NGM pénteken a közlönyben megjelent rendelete szerint.A magáról nyilatkozatában valótlanságot állító, a lehetőséggel...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest