- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Szerintem marha jó az ilyen cucc, nem tudom, minek kell egyből lehúzni.
Emlékszem, egy sima kézi zöld lézer is mekkora komolyság volt. Ez meg mintát rak és megy egyfolytában. Füsttel elég komoly lehet.
Bár tényleg húzos kicsit az ára, a DX-es 13 ezer is.. -
Tolkarius
tag
Király
Nekem is van hasonló, majd egy diszkó gömböt akarok még 
-
Napfénysüti
nagyúr
Mennyi hülyeséget tudnak alkotni az emberek.
Ez így elég gyenge, nem csoda hogy csak otthonra ajánlják. Bár oda meg ki a rák venné meg? 
-
eclipse006
őstag
-
eclipse006
őstag
üdv mindenkinek!
a videóban szereplő zenének mi a címe ha szabad kérdeznem?
köszi!
-
daninet
veterán
annó Router kollégával berheltünk valami hasonló kategóriát, ott egy laser pointer és két állítható sebességen forgó tükör volt az eszköz. Füsttel még a legegyszerűbb is állati jól néz ki.. szóval ez a sötétkés video felvétel nem mérvadó... biztos dögös a cucc
-
Rubicon
csendes tag
Füstgép is kéne, úgy sokkal látványosabb mint ez a falra vetítés...
Azt nem árulnak hozzá?

-
ottkar
addikt
-
ottkar
addikt
Ez az amire jó szívvel rá lehet mondani teljesen felesleges, ablakon kidobott pénz.
-
Móci
addikt
-
JanR
addikt
-
Móci
addikt
Kínai munkást is adnak hozzá, ha esetleg elromlana. Bár akkor van egy füstgépünk.

-
Thunderzolee
veterán
Fantasztikus...

Aki esetleg tudja mi az a SIB.. Nos, ott volt némelyik stand tele ilyen távol keleti izékkel.. Ha valaki akar látni hasonlókat, a hétvégén lesz a Hangfoglalás, biztosan lesz pár fénytechnikás cég is aki kiállít ezt-azt.

Elnézést, nem ingyenreklámnak szántam.
-
DJ.Gróf
aktív tag
Tiszta Planeárium felling

-
Fortissimus
őstag
nem egy nagy vaszizdasz
-
aram01
nagyúr
szerintem qrva sz.khm jó

-
adriankoooo
senior tag
Itt van ugyan ez felaron (gondolom ok is innen rendeltek):
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22650
-
mexicanraven
senior tag
ez de király cucc

-
Bling95
őstag
nagyon gyenge, akkor már inkább a házibuli idéjére bérlejen vmi cuccot. ténylég hnap be is kell mennem fénytechnikás boltba mert okt 9-én megint bulit rendezünk a suliba.
-
kételkedem
addikt
-
Kephamos
addikt
Két szó: gagyi szar.

-
BITBOYS
addikt
-
mephi666
nagyúr
nekem is ez ugrott be... nagymamiék ezzel vetítenek majd a plafonra alvás előtt, hogy könnyebben elaludjanak... aztán papi rágyújt a pipára, mami pedig egy dzsangát gyújt be, hogy jobban lássák a lézert és 10percen belül elalszanak
aztán annak rendje-módja szerint porig égetik a házat is...ui: erről egyik ismerősöm ugrott be, aki egy darabig nem kapott kimenőt a katonaságban, mert történt egyszer, hogy amerre járkált üzemanyagért, sok idős lakott és velük pálinkát bizniszelt elég gyakran saját részre...
hideg is volt már az idő és elmondása szerint az üzemanyagtároló helyiségben "megágyazott" magának a gázolajos hordókon, benyakalt a páleszből, rágyújtott és elaludt... aztán a felettesei ébresztették 
-
BITBOYS
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
Füstgépet neki, akkor szebb lenne, ezeket nem falravetiteshez csinaljak.

-
Móci
addikt
Kemény egy készülék.
Szerintem is kicsit drága, bár egy szobai tűzijáték sem ártana hozzá. -
mephi666
nagyúr
éhes disznó makkal álmodik?

egyébként "játékszernek" kicsit drága

-
Mr.Csizmás
titán
az utolsó képen kicsit dzsangamintázat-érzésem van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
orbano
félisten
"ugyanis egyhuzamban tíz percnél többet sosem használtam"
na menj Te a ****
lusta dög... a búgás mennyire zavaró?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Diablo IV
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 512GB (Graphite) - Karcmentes, újszerű állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem is van hasonló, majd egy diszkó gömböt akarok még 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)