- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
válasz
Hopkins95 #65 üzenetére
A Dirt Rally-ban is és a WRC játékokban is azért büntet idővel ha lemész a pályáról, mert az online versenyeken mindenki levágdosta a kanyarokat, nem kicsit hanem durván, így az online meccsek átmentek rally versenyből egy olyan kabaréba hogy "ki tud nagyobbat levágni", így nyerve másodperceket... Szóval a nem fair play játékosok miatt ezt muszáj bevezetni sajnos.
WRC5 világbajnokságon már olyan kamikaze mutatványokat bevetettek az unfair játékosok hogy direkt telibevertek buckákat így átugratva egész kanyarokat így nyerve 5-10 (!!) másodperceket. Így a WRC 6-tól ott is elkezdték büntetni a pályaelhagyást, illetve sokkal szűkebb lett a pályák mentén az a terület ahol még nem ad a játék büntetést, illetve nem rak vissza a pályára.
Egyébként ha jól tudom, (de lehet tévedek) belső ív levágásánál a valódi wrc versenyeken is büntetnek ha kettő (vagy 3?) kerékkel az úton kívül halad az autó... -
PuMbA
titán
válasz
Hopkins95 #49 üzenetére
Ha lelőnék is a szervereket, akkor nagyon könnyen ki tudnak adni egy utolsó javítást, ami a karriert kapcsolat nélkülivé teszi és kiveszik a karrier közül az online daily, weekly és monthly challenge-eket
"Mondjuk csodálom, hogy nem tért ki erre a cikk, mert szerintem ez egyeseknél deabreaker lehet."
Akiknél ez dealbreaker, azok megint csak elvesznek a részletekben és saját magukat "gáncsolják el". Ők esnek el a játék élményétől.
-
PuMbA
titán
válasz
Hopkins95 #33 üzenetére
Historic Championship, Time Trail, Custom, de csak Time trial-ba nem kell javítani.
"De bugos ez a lehajtás érzékelő, nekem volt olyan, hogy túl közel mentem a szalagkorláthoz valahogy és visszadobott."
Én még nem találkoztam ezzel, gondolom pont nem úgy sikerült mennem.
(#34) Jakuskacsa: Amikor vezetek nekem nincs időm nézni a füvet, mert próbálok minél gyorsabban menni
Másrészt belső nézetben alig látjuk a füvet, szóval teljesen lényegtelen dolgot emelsz ki. Nem a grafika határozza meg a játékot. Ennél csúnyább játékokkal is simán tudok játszani, de gondolom nem játszottál még 2003-as játékokkal ezek szerint. Én még tavaly előtt is C&C Generals-oztam például.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kellett néhány év, hogy a Codemasters megújítsa a raliszimulátorát, de ilyen végeredmény után azt mondjuk: megérte.
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- Eladó Spiderman Limitált PS5 1 Èv Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest