- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Összességében szerintem annyi, hogy nem kell pedestálra emelni játékokat (például a Dirt Rally 1-et vagy az RBR-t), mert akkor nagyobb az esély a csalódásra, hiszen arra várunk, ami nagy eséllyel nem lesz, hanem minden játékban van kiemelkedő dolog és ezért játszunk velük és a lényeg, hogy legyen minél több jó ralis játék
A Dirt Rally 2 egy jó játék, de más, mint az 1 és nem biztos, hogy mindenkinek tetszik, de ettől még nem rossz és több játékkal egyébként meg lehet látni az előnyeit.
-
PuMbA
titán
válasz
HELLAFLUSH #67 üzenetére
"vegyél csak meg minden szart a pénzedért, mert én nem fogok."
Nem hiszem, hogy azért, mert a grafikában pár dolog nem olyan szép, már valami szar
Más dolog meg jóval szebb, mint az 1-ben, szóval azt is kell nézni, mert ezek az egyoldalú kinyilatkoztatások általában nem fedik a valóságot. Aki szerint a fizika is rosszabb, mint az 1-ben, értem oké, de az is igaz, hogy az autók súlykezelése meg sokkal jobb lett és nem állsz meg murván 150-nel a kanyar előtt minden esetben, mint az 1-ben, hanem szépen kicsúszol.
-
PuMbA
titán
válasz
HELLAFLUSH #54 üzenetére
Nincs nagyobb gépigénye, mint az 1-nek
Nálam szebb és ugyanolyan sebességgel megy AMD RX460-nal.
"kb fél órát bírtam"Hát igen, nagyon nagy tragédia a mai kis viráglelkű embereknek
A 2000-res években nem láttam ennyi nyavalygást, mint amit ma le bírnak nyomni az emberek
-
PuMbA
titán
válasz
Hopkins95 #49 üzenetére
Ha lelőnék is a szervereket, akkor nagyon könnyen ki tudnak adni egy utolsó javítást, ami a karriert kapcsolat nélkülivé teszi és kiveszik a karrier közül az online daily, weekly és monthly challenge-eket
"Mondjuk csodálom, hogy nem tért ki erre a cikk, mert szerintem ez egyeseknél deabreaker lehet."
Akiknél ez dealbreaker, azok megint csak elvesznek a részletekben és saját magukat "gáncsolják el". Ők esnek el a játék élményétől.
-
PuMbA
titán
válasz
Jakuskacsa #39 üzenetére
Igen, mivel azt írtad, hogy a játék nem jó semmire, ezért úgy gondolom nincs is nagyon értelme ide írnod
Én sem megyek a WRC7 vagy bármelyik más játék topikjába, leírni, hogy a játék teljesen szar. Viszont igazad van, hogy nincs jogom megmondani, hogy ne írj ide. Azt akartam csak mondani, hogy valaki teljesen jól tud játszani egymás mellett Assetto Corsa, Gran Turismo Sport, Dirt Rally 2.0, Project Cars játékokkal és ennyi. Mindegyiket lehet élvezni, mert mindegyikben van kiemelkedő és élvezetes dolog, nem kell szétszedni minden egyes kis hibát.
(#40) Hopkins95: Igen, ennek az online kapcsolatnak vannak hátrányai is, viszont a Dirt Rally 1 online részét sem lőtték még le, szóval nincs okunk aggódni, hogy a következő 5-6 évben le fogják lőni a 2.0 szervereit. Illetve gondolom jönni fog a 3.
-
PuMbA
titán
válasz
Jakuskacsa #36 üzenetére
Figyelj, csak magadnak teszel rosszat, ha minden kis lényegtelen dologra figyelsz és ezen felakadsz
Az élet arról szól, hogy minél több mindent élvezettel csinálsz és nem arról, hogy jaj hogy néz ki a fű és ezért már szar az egész, fúj. Nem bírom ezt a lényegtelen dolgokba belekötő hozzáállást, szóval akkor ha semmire se jó akkor ne játssz vele, nyomj egy refundot és ide írni sincs sok értelme
(#38) Jakuskacsa: Nem érdekel a rangom, nem én adtam magamnak, de ebből a hozzászólásból is látszik, hogy csak belekötni tudsz a dolgokba
-
PuMbA
titán
válasz
Hopkins95 #33 üzenetére
Historic Championship, Time Trail, Custom, de csak Time trial-ba nem kell javítani.
"De bugos ez a lehajtás érzékelő, nekem volt olyan, hogy túl közel mentem a szalagkorláthoz valahogy és visszadobott."
Én még nem találkoztam ezzel, gondolom pont nem úgy sikerült mennem.
(#34) Jakuskacsa: Amikor vezetek nekem nincs időm nézni a füvet, mert próbálok minél gyorsabban menni
Másrészt belső nézetben alig látjuk a füvet, szóval teljesen lényegtelen dolgot emelsz ki. Nem a grafika határozza meg a játékot. Ennél csúnyább játékokkal is simán tudok játszani, de gondolom nem játszottál még 2003-as játékokkal ezek szerint. Én még tavaly előtt is C&C Generals-oztam például.
-
PuMbA
titán
és (#27) Jakuskacsa Kérdés, hogy hogy néz ki a játék nem az, hogy ultra grafika vagy butítani kell meg ilyenek
Nálam 1080p medium-high-on szebb a játék, mint az 1 very high-on
Monte-Carlo-n tisztán látszik a különbség a 2 javára, de neki lehet állni összehasonító screenshotokat nézni, akkor is ez lesz az eredmény.
(#21) Jakuskacsa: Te a textúrákat nézegeted, amikor vezetsz? Elég érdekes játszási mód
(#18) dreampage: Igen, a több tartalom DLC-kben fog jönni, illetve eSport-ra is elkezdték felkészíteni a játékot, jönnek a multiplayer Club-ok, ezt már bejelentették, szóval ha nem hagyják abba Season 2 után, akkor nagyon jó játék lehet tartalmilag.
(#23) joey04: Nem, karrier módban a legkönnyebb szinttől indulsz a legnehezebbig
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kellett néhány év, hogy a Codemasters megújítsa a raliszimulátorát, de ilyen végeredmény után azt mondjuk: megérte.
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest