- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Nyílván, de azért egy szétszakadt papírt könnyebb összerakni mint egy demagnetizálódott szalagot vagy winchestert, plusz nem elég az hogy a 0 és 1-esek meglegyenek kell még a dekódoló rendszer is (processzor, szoftver). Egy kihalt nyelvet hamarabb lehet szerintem megfejteni (lásd egyiptomi hireoglifák) mint egy bináris adatot.
Jogosak az észrevételeid, de nyilván emiatt kell másolatokat készíteni, nem hiába másolták a kódexeket is és emiatt maradhattak fent az információk hosszú éveken keresztül.
Tehát digitalizáljanak nyugodtan, ezzel nincs semmi bajom, de ne higyjék, hogy ez a legmegfelelőbb módja a megőrzésnek. -
Zzenit
tag
Így van, lásd kölni levéltár és az Alexandriai könyvtár, tehát csak óvatosan a mechanikus tárolással.
-
sKie^
tag
A legtutibb, ha mindket formaban megvan. Konnyen keresheto, meg ha az eredetivel neadjisten vmi tortenik, meg mindig megvan digitalizalva.
Amugy ezt az indulashoz minimalisan szukseges 10.000 Fontot nem ertem, hogy nem lehetett osszekaparni egy nemzeti buszkeseg eseteben, plane a UK-ban. -
Noddy
senior tag
válasz
WonderCSabo #4 üzenetére
Hát szerintem az a legtutibb ha egy adat/információ analóg módon marad fenn.
Persze szép, hogy digitalizálják, de ennek inkább van az adat megosztásában szerepe mint a megörzésben.
Én nem bíznák semmit, egy pár évtizede kifejlesztett valamire, mikor a papír és tinta a jó pár száz (ezer) évével már bizonyított. -
kpal
nagyúr
Nájsz
-
WonderCSabo
félisten
Tök jó, hogy legalább fennmaradnak az adatok, de azért csak a fröcsögés megy.
-
^Clown
addikt
Ez újdonság valakinek, hogy a semleges országok nem is annyira semlegesek?
Lásd Svájc...
-
törölt tag
fail
-
Zolás
addikt
Erősen étlem hogy olyan infók kikerülnének amelyek bizonyithatnának valamit egy semleges országról legyen az az információ 200éves is.
Felszkennelik és szépen elrakják maguknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Léghűtés topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Stellar Blade
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged