Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
Igazából nem az anime témában utazok, ezért be kell vallanom, hogy gyorsam meg kellett néznem kit írtál...
Ha a CP-t nézzük, akkor nekem az a srác tetszett, aki a Dr. Who-ból egy szobrot alakított szombaton... (persze biztos benne van az is, hogy az Ő karakterét ismerem, de közelről nézve is nagyon jó meg volt csinálva.) -
World-Soft
senior tag
A következő rendezvény az Animekarácsony lesz December 10.-én (olyan évadzáró)....
( Az lesz nekem az egy éves évfordulóm, hogy ilyen rendezvényekre járok.... )Érdemes eljönni....
A Firefox-os csajt jól ismerem (szintén cosplayeres vagyok), és minden alkalommal nagyon ott van az öltözete...
De higgyétek el rajta kívül is van még jó pár nagyon igényes profi cosplayer akiket érdemes meglesni. Ők az időt figyelmen kívül hagyva, akár ilyen fagyos időben is hasonló lengén öltöznek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest