- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
Speeedfire #33 üzenetére
"A szövegedből nekem az jött át, hogy a barátnőd Beyonce Knowles és Jessica Alba "keveréke". Mintha te egész nap modelleket tömnél, csak ezért írtam az arcot."
Nekem sem tetszenek ezek a lányok a fotókon. A tűzróka már jobban néz ki, de nekem még nem elég szép. Ehhez nem az kell, hogy naponta hat modell kényeztessen, egyszerűen ilyen az ízlésem. Inkább ne legyen dolgom nővel, mint hogy olyannal legyen, aki nem tetszik.
-
dfdfdf
őstag
válasz
Speeedfire #33 üzenetére
hááát kövezz meg de nem sétáltatni kell a nőt hanem vele élni és a kinézet nagyon nem minden
pl.: mosogass el mosd le az ablakot :
-jájj nem lehet mert letörik a körmöm, nem főzök mert büdös leszek ..... -
Kassadin
addikt
válasz
Speeedfire #33 üzenetére
Jessica Alba jó lenne, csak nem elég vastag a pénztárcám hozzá. Beyonce-nak meg nagy a feneke.
Elfogadom, hogy mindenkinek más tetszik, meg más jelenti a top nőt, de nekem például az elte-s egyetemista csajok jelentik a csúcsot. Ott akadnak igazi bombázók. Számomra.
dfdfdf: Diszkópicsa. Külön kategória...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- OLED monitor topic
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Xbox Series X|S
- Microsoft Edge
- Küszöbön az androidos PC-k
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 8 8/128GB+Spigen tok 6 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest