Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokesz007
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #23 üzenetére
ŐŐ én most a HD tv-re gondoltam...az igaz h LCD moncsi nem rontja annyira a szemet, és tovább lehet használni...ez a legnagyobb pozitívuma,na meg h kevesebb energia kell neki
a 2 éves kijelzőm meg tutti nem adja jobban vissza a színeket meg a betekszögei is rosszabbak...ez is tény...én csak azon akadtam ki, h a felbontást úgy vezették be mintha az egyedülálló lenne...meg a HD előtti időkben 800x600-ban létezett volna csak élet...
munkára meg tutti nem mert arra valamelyik nevesebb gyártó laposa lesz spec. grafkarival, HPQ vagy IBM...
-
azbest
félisten
válasz
Stalker-2572 #26 üzenetére
dede
Lassan lehet ideje a weboldalkészítéskor is pixel helyett más, képernyőtől függetlenebb formában megadni a méretezést (css-ben van px-en kívül egy rakás más egység is)
CSS Measurement Units
Absolute in, cm, mm, pt, pc (picas)
Relative %, em, en, ex, px (pixels) -
simonzé
addikt
válasz
Stalker-2572 #2 üzenetére
Azért az szerintem nevetséges, hogy egy XPS PC kell, hogy megnézhessek rajta egy HD filmet... Vagy nem is, inkább röhejes. NEhogy már azért kelljen erős VGA, csúcsproci meg sok RAM, hogy megnézhessem a rokihetet...
Én maradok a DVD-nél, és szerintem még a világ nagyobbik része is. A HD még sokáig nem lesz a DVD ellenfele. A régi filmek mindegyike max DVD felbontású, az újak meg ritkán érdemlik meg, hogy vegyek hozzájuk hardvert.z.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos // GARANCIÁLIS // MSI BRAVO 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB RAM // 512GB SSD // RTX 4050
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- Dell Latitude 7410 27% ÁFA ,14" ,i5-10310U ,16GB ,256GB ,1 év garancia
- Thinkpad X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest