Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
hát, a másfél literest sose lehetett bevnni
. szerintem bezúzták. egyébként lakóautóval szerintem még megengedőbbek voltak, de oda spec jegy is kellett.valamelyik éven már lehet volt kávéstand is, de tényleg drága volt. előtte meg az instant nem volt az igazi... meg a true fesztivállakó úgyis sört iszik kávé helyett

"20-22évesen buli volt a sziget még a viszontagságok ellenére is, de most már nem mennék..."
na igen, bár én nem zárom ki, hogy valamikor még kimenjek. más kérdés, hogy nekem a jegyre még rájönne egy repülőút, pihenésre nem az igazi, addig nem lehet dolgozni, nyaralásból meg viszi el az időt... de azért ha jövőre úgy lennék Magyarországon lehet kimennék egy napra, már csak a fíling miatt is. persze csak ha a régi szigetes csapatból többen is mennénk
, ami dolgozó emberekkel már neccesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. szerintem bezúzták. egyébként lakóautóval szerintem még megengedőbbek voltak, de oda spec jegy is kellett.