- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
válasz
Thunderzolee #8 üzenetére
és most akkor erre ennyire izgulunk?
-
törölt tag
válasz
JuliusCaesar #23 üzenetére
Szerintem az igazi RTS-ek a Dawn of War, Company Of Heroes és World In Conflict. Nem elég csak felhúzogatni épületeket, majd termelni, itt azzal kell gazdálkodni, amink van, új egységeket kaphatsz, de nem annyit és nem olyan gyorsan, mint C&C esetében.
-
JuliusCaesar
tag
Szerintem valahol a red alert 2- tiberian sunnál kezdett haldoklani, a renegade pedig (akármennyire is jó próbálkozás volt) aláírta az ítéletet. A sorozattal nem csináltak mást, csak a grafikát néha tuningolták. Azért a c&c3 akármilyen jó játék, ugyan az mint az első, pepitában. Sajnos ma már az RTS fogalma is más lett, nem elég a "felhúzok 3mat minden épületből és spamelek ki" gameplay.
Reméljük azért a négyes jobb lesz.
-
DEJVID
őstag
válasz
Thunderzolee #21 üzenetére
-
-
törölt tag
válasz
Thunderzolee #18 üzenetére
Anno a C&C3: KW mellett meg ott volt a RA3 beta kód. Lényegében bárki aki megvette a KW-ot letölthette és kipróbálhatta a RA3 beta-t. Ez van most is.
-
-
DEJVID
őstag
válasz
Thunderzolee #16 üzenetére
Megvettem a Red Alert3 gyűjtői változatot
-
Arról sem beszélhetsz, hogy lettél ennek részese?
-
nyunyu
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #14 üzenetére
Azt kihagytam.
Kersz bele?
-
DEJVID
őstag
válasz
Thunderzolee #6 üzenetére
Miről beszélsz? : DD
-
yolan
őstag
mi az a c&c4?
-
Dááááááávid!
A legjobb barátod üdvözöl..
Épp ma találkoztam vele. (Szörnyű egy alak.) -
Dany007
veterán
Béta teszter vagy? : o
Vagy mi az az NDA?
Én csak arra lennék kíváncsi hogy lesz e 3, faj... Ugye GDI NoD meg a Scrin... Illetve scrin csak a TW-ben volt, de nagyon a szívemhez nőttek... -
DEJVID
őstag
válasz
Thunderzolee #3 üzenetére
Képet nem nagyon mutathatok.
Megjelenés: 2010 március 16 -
Aztapi@...
Ez meg hogy lehet? Kéééépet, kéééépet, élménybeszámolót. RA3-ban én is csalódtam, de a CM3 nekem nagyon bejött anno.
Megjelenés időpontja?
-
Qövezzeteq meg de engem nem érdeqel. Nagy RA2 fan vagyoq, de qb ez volt az utsó rész amit élveztem. A többi már az EA által hulladéq tömegterméq lett. CNC3 nagy csalódás volt neqem, a RA3 még nagyobb. Elvesztette a qomolyságát a sorozat. 10-12 éveseqneq való szint lett belőle.
De remélem talán a CNC4-ben pozitívat csalódom.
(sorry a Q-qért, de sajnos sors tea általi halálra ítélte a billentyuzetem pár gombját, qöztüq a K-t is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest