Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
OK, de ezen már túlléptünk. Nincs veszély, csak képzeled
A specet megnéztem, nekem nem danol egyértelműen.
@sztanozs: logikus
@Speccymaster#10: jól gondolom, hogy akkor ezek az alábbi kiosztás szerint a VBUS az 5V és a GND a föld, ugye?
A D+ D- az adat, az OK, gondolom a négy StdA is adatszál (az?), de mi a GND_DRAIN?
-
DeFranco
nagyúr
Nem értem mi lenne a mosolygás tárgya. Az, hogy megy, az OK, azt lezártuk, csak még nem volt érkezésem áthúzni a bejegyzésben a kérdést, de az a) kérdés még félig nyitott számomra, mert két állítás áll egymással szemben (nem szabályoz le 500 mA-re illetve leszabályoz 500 mA-re 2.0-s eszközt 3.0-s portra kötve).
Lehet, hogy ez csak nekem nem triviális, ezt vállalom, de várok akkor egy szőke hercegre, aki alátámasztja a fenti állítások közül lehetőleg csak az egyiket úgy, hogy a hülye agyam is megértse.
A menet közben hullásra több elképzelésem is van, de mindegyiket becsoportosíthatjuk a bizonytalan tápellátás tag köré (tehát valami nem a szabvány szerint működik), ezért egyelőre további jelentkezésig kizárhatjuk, mert a négy gyanúsított közül kettőt kiiktattam.
Persze már tegnap rádugtam, működik, eddig stabil, ez így jó, az érdeklődésem innentől kezdve inkább elméleti, hogy értsem is, hogy gőzgép, de mi hajtja. A tudni vágyás viszont tudtommal nem megmosolygandó, és pár száz éve már nem is igazán üldözik.
-
lapa
veterán
amúgy azt hittem ez 3.5". egy 2.5" vinyónak bőven elég kéne legyen 1 x usb 2 is. nagyon öreg vinyókról (régi hitachi travelstarok) hallani olyat, hogy y kábel kell. nekem itthon van hitától samun át wd-ig teráig bezárólag minden (7200 is), de egy usb 2 eddig mindig elég volt. mondjuk thinkpad, szal lehet benne tartalék. persze a kábel is érdekes kérdés lehet, ha a brand gépben több a tartalék még lehet hulladék a kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Van egy elég régi kálváriám egy külső HDD-vel, aminek most új fejezete nyílott, ebben kérnék szakmai...
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali játékos kérdések órája
- Robot fűnyírók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest