Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Ezek szerint a korábbi kérésemre a válasz, hogy megérte-e. a válasz nem, hatalmas nem!
Meg ha azt mondod, a világ ilyen, hát kik teszik azzá, ha nem a hozzád hasonló felfogású emberek?
Én nem vagyok ilyen, felfogásban nagyjából az ellentéted, és boldog vagyok, derüs. A puszta létezéstől, jó kedvem van alapjáraton. Ezenfelül az összes barátom, hölgy ismerősöm ilyen, mert őket keresem és találni sok sok ilyen embert!Amit te csinálsz, az lehetne az is, hogy "jól érzem magam, mikor Anarchy online-ozom, mert tök erős akarakterem, meg minden. De mikor kikapcsolom a gépet, akkor marha rossz már, hogy nem tettem semmit az életben." Hát akkor tenni kéne valamit, ami a belsődről szól, ami azt építi, ésnem folyton kifogásokat keresni, meg világfájdalommal előjönni!

-
Ipse89
tag
a magányról terelem el a figyelmem nappal.
de éjjel már nem megy, előjönnek azok a gondolatok, hogy tulajdonképpen cél nélkül élek, hajszolom magam, hogy még több legyen az enyém. de csak egyedül vagyok.Már most így gondolom én is, csak nekem nincs se verdám, se lakásom, se semmi, csak egy koszevett diákhitelem, egyik hónapról a másikra vergődök, egyetemi tanulmányaim alatt... Komolyan kedvem se sok van kimenni bulizni, meghúzni 1-2 ribancot ha úgy adódik, mert értelme nincs, csak az ösztönök csitulnak ideiglenesen...
( van egy jó oldala, van mi ösztönözzön tanulmányaim alatt, egyenlőre be is jött )
Nem tudom, melyik lehet jobb, nyitott szemmel járni, vagy vakon "szerelemben" ábrándozni egy csaj mellett, aki a tudtod nélkül szétrakja a lábát mindenkinek.
Ja és a legjobban a kapcsolatban levők "jótanácsait" bírom... Ők aztán tényleg átérzik a helyzetünket, meg papolnak nekünk a témáról...
Nagy f*szt tudják, csaj játszták a nagykirályt. Azt amikor ők lesznek hirtelen egyedül, akkor meg csak pislognak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nagy f*szt tudják, csaj játszták a nagykirályt. Azt amikor ők lesznek hirtelen egyedül, akkor meg csak pislognak...