Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: A sor végén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spotlight, zs film zs szinészekkel, nekem egyik vallással sincs bajom amúgy, nem is értem ezt a nagyon bújtatott zsidózást, vagy a zs a film minősítése vagy zsidót jelent? Attól, hogy egy film Oscar-díjas lett, már csak zsidók csinálhatják. Nekem komoly hibám van, azt se tudom, melyik szinész zsidó egyáltalán.
Másokról se nagyon.Szerintem ha valaki csak azért nem néz meg egy filmet, mert zsidókhoz van köze, az.... érdekes ember.

Persze, ha nem láttad, sokkal könnyebb véleményezni, de amúgy nem a vallást szidják benne!
Egy megtörtént esetet dolgoz fel Pulitzer díjas újságírókról. A poén az, hogy a bűnös papokon kívül a társadalom egyéb szegmenseiből is talál bűnösöket, akik csak félrenéztek, eltussoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Macska topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Másokról se nagyon.