Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz S-Attila #23 üzenetére

"De éppen azt írtam, hogy egyszer sem tanul meg autót vezetni. Mert fél/hiányzik megfelelő koordinációja, hogy egyszerre kezelje a gázpedált és a kuplungot, nincs megfelelő térbeli koordinációja... "

Az okés, de én meg a bejegyzésben nem erről beszéltem. (tehát nem tudom hogy jön ide, nem arról van szó, aki nem képes megtanulni, hanem arról aki egyszer már megtanulta) Ha nem ha egyszer már megtanult... Akkor nem okoz akkora gondot átülni egy másikba.

Plusz ehhez nincs szükség fizikai erőre, se fizikai rátermettségre. Csupán alapvető szellemi képességre. De az se olyan, hogy próbáld megérteni a kvantumfizikát....
    Nem kell túlzásba esni, ha az 53 éves apám, aki asztalos és világ életében nem foglalkozott ilyennel - képes megtanulni az alapokat akkor egy fiatal nehogymár ne legyen képes erre! Ha pedig mégsem képes akkor ott szellemi problémák vannak.

"Ezt reprezentatív felmérés, vagy saját tapasztalat, vagy...?"

Nem reprezentatív :P De egy képletöltés a legtöbb mai fiatalnak biztos hogy nem okoz gondot. 1-1 ilyen kivétel van csak, amivel most én is találkoztam.

@Lenry:
    Igen, olvastam akkor is.

"taníthatnának általános op.rendszerkezelést, Windows, Linux és OS X alatt is, hogy meglássák azokat az általánosságokat, amiken keresztül látná, hogy mennyire egyformák, és ne legyen gond, ha egyiktől át kell ülni a másikra."

Ja, pont valami ilyesmire gondolok. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés