Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Csak hasonlatnak hoztam fel az autóvezetést. Hogy ha egyszer valaki megtanult autót vezetni, akkor beültetheted egy másik típusba szinte tetszés szerint, akkor is el fogja tudni vezetni így vagy úgy.
Egyébként ami a számítógép használatot illeti azért a legtöbb mai fiatalnak ez nem okoz gondot. Sőt, úgy mondanám, hogy 40 alatt nem okozhat gondot ha megfelelő a szellemi szintje az illetőnek.
@Samus:
"Ha egy hozzá nem értőt leültetnek Win7 és Office 2007+ elé, az illető nagyokat pislog, mert hűt picipuha szoftver, ez is vindóz, de mégis más. Az a baj, hogy azt tanítják, hová kattints, és nem azt, hogy miért oda kattints..."Na erre hoztam példának az autóvezetést. Mégha a benzines diesel közötti különbség zavaró is, azért 1-2 próbálkozás után eltud vele lavírozni az ember... mert tudja, hogy a gáz gázt ad a fék fékez, a sebváltóval hogyan kell váltani, kormányt forgatni kell, kresz ugyanúgy működik stb...
Valami ilyesmit kéne megtanítani az informatikában is. Hogy az ember készségből használja azt az Office 2007-et ne pedig magolásból, ahogy megtanulta mondjuk az office Xp alatt mi hol van... A használatot kell megtanulni, nem pedig azt, hogy melyik gomb hol van. Erről van szó egyébként igen. Csak nem tudom mi erre az összefoglaló szó...
Mikor készség szinten ismered a rendszert. Tudod hogy jobb gombbal általában milyen lehetőségeket lehet elérni... Tudod hogy mit jelent a mappa, szóval az egész alapjait.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robotporszívók
- Apa lettem
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 8/256 FHD
- LG UltraGear 27GX704A-B - Kicsomagolt monitor (2025 dec)
- LG UltraGear 32GQ950-B - Használt Monitor (2024)
- Eladó Laptop üzletből+GARANCIA 10 magos nagyon erős laptop olcsón azonnal vihető
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest