Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Ja hát most nekem az tűnik lehetséges apróka esélynek, hogy Uk. Ott csak a kanadai kiutazás költségéből el lehet evickélni 1-2 hónapot. De azért ezt még át kell gondolni rendesen. Mondjuk idő van rá. Még jó fél év mire asszony visszamegy dolgozni és majd csak utána tudunk elkezdeni gyűjteni újra.
Nálam pont az a gond, hogy az a "szakma" amiben dolgozok amiből van sok sok év gyakorlatom (és nem amiről papírom van) eléggé ritka. Ez egyszerre jó is és rossz is. Rossz azért, mert városonként max 1-2 cég foglalkozik ilyennel (Londonban mondjuk jóval több) ezért ha célzottan keresek alig ad ki pár hirdetést. Jónak azért jó mert ehhez leginkább gyakorlat kell, amit nem lehet megtanulni csak megtapasztalni. Nekem meg van belőle 7 évem. Az talán jelent valami pluszt.@Coccolino_O: (ezt az új nevet nem fogom tudni megszokni.
)
Hát nézd ha már ott tartanánk hogy a megszokástól kellene félni akkor örülnék... : ) De szerintem ha már ott tartanánk akkor a sokkal könnyebb váltás miatt nem ragadnánk le. Elvégre akkor már - remélhetőleg - tökéletesen menne a nyelv. Ahogy korábban is írta valaki lenne konkrét gyakorlat külföldi munkában, tehát nem közép eu-s magyarként jelentkezhetnék. Plusz jóval közelebb lenne, nem kéne 2-3x átszállni stb...
A másikra... nekem nem annyira az itthoni boldogulással van gondom. Az olyan elmegy kategória. Nem élünk valami túl jól, de elvagyunk. Ha meg a párom visszamegy dolgozni akkor összességében - a plusz munkáimmal együtt - egész jól elleszünk. Engem még mindig a közhangulat meg a negatív jövőkép zavar. Illetve az is, hogy a cégnél ahol dolgozom nem lehet előrelépni sehova. Így 7 év után úgy érzem egy kisebb részleget is eltudnék vezetni... hiszen most is mindent én csinálok ezzel kapcsolatban, amit máshol eleve több ember végez, nagyobb cégnél meg ugye még többen... De mivel elég speciális ez a terület, így elég kevés a lehetőség. Pesten lenne persze, de oda semmiképpen nem költöznék.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Azt hiszem nem megszokott dolog tőlem az érzelmekkel átitatott ömlengés. Legalábbis remélem, hogy nem.Most viszont...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest