Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
"Vad idegennek én fel nem mutatom"
akkor bizony k*rvara nem mesz be a trafikba (meg nem kapsz diakjegyet moziba, meg nem kapsz diakjegyrol szamlat a mavnalaz, hogy nem vagy koteles megmutatni, egy dolog, de ezzel a mumajerkodassal max magadat szivatod meg, ami picit nevetseges
-
TazLeacher
nagyúr
Ja, értem. Ami zavar téged, azt egyszerűen tiltsuk be...igazán jó 5let. Gratulálok, érett, felnőtt felfogásra vall. Aki meg biciklizik, attól is teljesen épeszű, normális felfogás, hogy tiltsuk ki az országból az autókat.
De akkor megfordítom a dolgot: én nem járok busszal, de a busz szennyezi a környezetet (jobban, mint a dohányzás), csomó pénzt elvisz az adómból, külön sávot tartanak fenn neki, ami miatt nehezebben közlekedek, meg úgy egyébként is, engem zavar. Szüntessük meg a buszokat, járjon mindenki gyalog, fusson, biciklizzen, akinek nincs autója. Nehogymá' az ő kényelme miatt én szívjak, és károsítsam az egészségemet meg a pénztárcámat...vegyen a saját pénzéből biciklit, ő is egészségesebb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Most olvastam ezt a cikket. Illetve néztem meg a benne szereplő videót. Elég ha a videót megnézitek, mert pont - szinte...
- Politika
- Lézervágás, gravírozás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- Last Epoch
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest