- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Ja, értem. Ami zavar téged, azt egyszerűen tiltsuk be...igazán jó 5let. Gratulálok, érett, felnőtt felfogásra vall. Aki meg biciklizik, attól is teljesen épeszű, normális felfogás, hogy tiltsuk ki az országból az autókat.
De akkor megfordítom a dolgot: én nem járok busszal, de a busz szennyezi a környezetet (jobban, mint a dohányzás), csomó pénzt elvisz az adómból, külön sávot tartanak fenn neki, ami miatt nehezebben közlekedek, meg úgy egyébként is, engem zavar. Szüntessük meg a buszokat, járjon mindenki gyalog, fusson, biciklizzen, akinek nincs autója. Nehogymá' az ő kényelme miatt én szívjak, és károsítsam az egészségemet meg a pénztárcámat...vegyen a saját pénzéből biciklit, ő is egészségesebb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest