Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
anjani182 #11 üzenetére
Azon gondolkozom, hogy ilyen szellőzőt én is felrakhatok így utólag? Mert lehet a hálószobába kéne egy...
Ahogy néztem a mienket csak simán van egy kis rés vágva az ablakkeretbe majd elérakva egy ilyen kézzel zárható zsaluzat. Tehát megveszem a szellőzőt, kivágom a rést és felszerelem...
Gondolnám én. -
Dany007
veterán
válasz
anjani182 #11 üzenetére
Ja értem már! Tehát akkor csupán passzív módon szellőzőkkel oldottad meg. Az úgy korrekt.
Nálam biztos nem menne a dolog. Ezért is próbáltam ki ablaknyitással, mielőtt még kivágatom a tokot.Van egy ismerős egy emelettel feljebb, neki pl elrohadt a bejárati ajtója a pára miatt... Egy másik a folyosó túlsó felén, nekik a francia ágy rohadt el, ki kellett dobni...
Mondjuk ezt se értem. Mi nem vártuk meg ezt a szintet. Inkább vettünk egy párátlanítót. És azóta azért kordában lehet tartani a dolgot.Majd most meglátom mit okoz ez a ventilátor. Kompletten mozgatja a levegőt ez is, az biztos. Pl a hálószoba ajtó nyitására-csukására változó hanggal reagál. Gondolom valami nyomáskülönbségből adódóan. Pedig vagy 6-7 méterre van tőle. És ez csak egy random 12-es venti. Semmi spéci cucc. Bízok benne.
@rekid:
Igen látom. Az már tényleg jobb hatásfokú. De igen, hangosabb elvileg.
Mondjuk igen a 230AC-re nem gondoltam. Én megoldom DC-vel is ha arról van szó. Azon ne múljon.
A harmatpontot köszönöm. Kezd derengeni.
@Rive:
Lehet. Hypoval már nem találkoztam vagy 10 éve... Ellenben a klór szagát egyből felismertem.
Ja, de igazából nincs mit tenni. Nyilván a villanyszámla miatt nem akarjuk minden egyes nap nyomatni azt a szar párátlanítót, ugye 350W / h. Kb minden másnap. Így kb egy hónap alatt újra kijön a penész... Azt meg leginkább ezzel lehet leszedni.
Anno első körben naivan elkezdtem szivaccsal meg mosószerrel tisztítani...Nulla eredmény. Ezt meg ráspriccelem aztán 2 perc után már nincs semmi penész. Persze utána gondosan áttöröljük a felületet meg vagy fél napig nagy szellőztetés van meg ilyenek. Nekem se tetszik, de egyelőre nincs jobb.
@elektrotank:
Azért az nem gyenge akkor ott se! : o Venti lesz a megoldás nálatok is szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Évek óta komoly problémát jelent a pára nálunk a lakásban.Köszönhetően a kb szigeteletlen falaknak, a műanyag...
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Milyen asztali médialejátszót?
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest