- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Russlana
csendes tag
válasz
Crystalheart #30 üzenetére
Az elején nem értettem,hogy miért történnek velem,miért pont én vagyok az,akinek ezeket át kell élnie.Később,aztán megértettem...más oldalról kezdtem el szemlélni a dolgokat,hiszen nekem ezekből tanulnom kell.Volt (van)egy olyan életem,amikor fent vagyok,happy vagyok nagyon,szeretnek és én is szeretek,de amint becsukom a szemem,egy másik életem lesz,ahol bántanak,megölnek.El is fogadtam.De ezeket a félelmetes,lebénulós,nem megmoccanós "álmokat"(mert nem is álom valójában,hiszen tudatomnál vagyok),egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni.A rémálom ehhez képest sokkal jobb.Pedig régen azt hittem annál rosszabb már nem jöhet!Neked csak úgy simán elmúltak????
Új hozzászólás Aktív témák
lo Első alkalommal kb. 10 éves lehettem.Még ma is tisztán emlékszem. Fekszek az ágyamon és nézek. Persze sötét van,...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest