- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
telescreener #1 üzenetére
No, most adtál egy lökést. Lehet majd kipróbálom.
Azt hittem a 3 már kicsit átdolgozottabb, mint a kettő grafikailag.
@hoffman_: Hát nekem a Black ops nagyon nem jött be, ahogy a fentiekből is látható.
Most, hogy viszem a MoH-t egyáltalán nem vágyok vissza. Persze a grafika szebb, de sokra nem megyek vele ha folyton a bal-gombon van az ujjam... Ezért a második résszel meg már úgy vagyok, hogy letöltést se érdemel, nemhogy pénzt.
-
hoffman_
nagyúr
Én a Black Ops első részét nagyon szerettem, szerintem jó lett nagyon, de a Black Ops 2 nem tetszik. Az első részért 4 ezret fizettem, happy voltam nagyon, a másodikért ott hagytam kereken egy 10-est, hátha hozza amit várok, de elbaszarintották sok aprósággal, mérges vagyok.
-
telescreener
tag
Az MW3 nak kicsi a gépigénye ha az mw1-2 ment annak is mennie kell, mert a játékmotor nem változott, gyk bármilyen 2 magos gépen elfut és élvezetesebb mint a CoD Black ops
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest