Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
a hátsó fele az xbox360-as az elején meg pc dvd van írva mégis
mod: sőt az elején is ott van hogy ntsc, szóval az egész boxos borító, kivéve a pc dvd van átírva rajtamúgy megvan a játék, nekem bejövős volt, főleg coopban jó, de én ráuntam kb 30-40 óra játék után, de azért elő fogom még venni!, a knoxx dlc meg alap hozzá a + szintek miatt
-
válasz
TazLeacher #46 üzenetére
Igen, majd ha megvetted a játékot, azt kiválasztva lesz rá egy opció. És pont így, akármikor, akárkinek, és amíg nem fogadja el, elvileg vissza is lehet vonni. Utána már nem.
-
válasz
TazLeacher #42 üzenetére
Milyen trükkre gondolsz? Fizetsz (én pl. PayPallal szoktam), aztán pukk, megjelenik a játék a Library-ben, le lehet tölteni.
-
BalaNce87
addikt
Lehet én is beszállnék, igaz csak bátyjámon keresztül tudnék utalni, ha ő benne van, ha nincs akkor meg nincs, annyira nem fontos.
-
danih
veterán
válasz
TazLeacher #42 üzenetére
Abszolút semmi trükk, sőt, ha van PayPal-ed és hozzá egy bankkártya akkor csak pár kattintás!
-
Devil Smile
őstag
válasz
TazLeacher #39 üzenetére
Sztm lesz meg 2ember hozzatok.. uh nem kell aggodni..v szalj be 4.nek hozzank aztan haverod meg oldja meg..
perzse csak poen..
-
válasz
TazLeacher #39 üzenetére
Nem kell, és nem is lehet vásárlásnál megadni a négy embert. Miután megvetted, a Libraryből tudod elküldeni a többieknek.
-
TazLeacher
nagyúr
Hali!
Hogy működik ez a dolog? Azért kérdezem, mert ketten lennénk. Meg tudom venni a 4-et egybe, és akár később valakinek továbbadni, vagy a vásárlásnál kell megadni a 4 db STEAM accountot?
Ha esetleg valaki visszalépne (mert láttam 3-an vagytok), akkor mi beszállnánk ketten.
-
wesker24
senior tag
Már csak 1 szabad hely van a 4-es Packban !
-
Devil Smile
őstag
Hali all
ha van lehetoseg csatlakozni 4es packhoz akkro 1 engem is erdekelne a video engem sem gyozott meg de a hsz. ek meggyozoek.. ha van lehetoseg akkor irjatok pm et pls azt hamarabb eszreveszem..
-
wesker24
senior tag
Még 2 szabad hely van a 4-es packban ! Ha kell valakinek irjon !
-
pohár
félisten
á bazz, most vásároltam be egy rakat Fütyülős és Bacardis cuccokból, nem maradt egy fillérem se
bár a héten valszeg visszakapom amivel lógnak még, de akkor már késő leszesetleg ha az az eset forogna fent hogy marad egy hely egy négyes pakkban, akkor lehet beszállnék, és a pénzt is megkapnám mire a fizetésre kerül a sor
-
Én bennelennék egy négyes pakkban, a videó alapján anno engem se győzött meg, de a hozzászólások bíztatóak.
Ja és vegyetek fel Steamen, hátha van metszete a játékainknak, és tudnánk lőni valamit
(vzsg)
Ha meg nem jön ki a négy, maximum megveszem egyedül
-
DeFranco
nagyúr
Hát akkor mé' vettem DVD toktartós nappalibútort? Hogy az asszony fitness DVD-i legyenek rajta? Szégyen gyalázat, akkor inkább rajzolok valami szépet alkoholos filccel, és beleteszek egy papírkorongot, de akkor is kiteszem.
@wesker24: köszi, tudok róla, de megpróbálok eredetit szerezni. Az jobb lenne, és eredeti minőséggel megegyező nyomtatással olcsóbb is. De ha nem megy, marad a copy general.
-
wesker24
senior tag
Tessék parancsolj !
-
danih
veterán
Az én 4-packom megtelt, innen kérem wesker24 Urat, vegye át a szervezési munkálatokat
(#28) DeFranco: nagyon old school vagy ezekkel a borítókkal
-
wesker24
senior tag
Látom Borderland leárazás van igy vennék egy Borderlands 4-es packot !
Ki lenne benne ?
-
dbius
veterán
Nekem már megvan a játék és a dlc-k is (korábbi steam akcióból), de az akció végéig biztosan meglesz a 4 ember a csomaghoz, sőt, akár több csomaghoz is, mert valóban jó játék
-
danih
veterán
SZerintem DLC-k közül a Knoxx-osat én is megveszem, sokan ezt ajánlák, ill. ebben nincs DRM (no szopacs) - és tényleg ez az ami a játékmechanikát is bővíti (61. szint pl), nem csak simán + terület, misszió
(#22) DeFranco: nice!
-
Drenadar
veterán
és megéri ez a játék? a steamen lévő videó nem éppen volt olyan meggyőző
Illetve elsőnek elég az alapjáték, 50es szintnél kell gondolkozni DLCről.... nem?
-
HS 2142
őstag
Pontosan meddig is tart ez az akció?
-
DeFranco
nagyúr
Előzőt szerkesztettem
Az alapjátékban 50-es szintig tudsz fejlődni, és a DLC-kkel azt hiszem 61-ig, ha jól olvastam a topicban. Plusz extra skulók, stb. Nem kell az összes DLC, de van, ami igen. Az 3-ból kettő tényleges tartalom, a harmadik azt hiszem csak aréna, vagy valami ilyesmi.
-
DeFranco
nagyúr
Ehh... nagy a küzdelem, győzködöm magam.
Ha megvenném, annak az egyetlen előnye a multi (hátránya a doboz, de majd nyomtatok egyet.
), de akkor meg kellenlének a DLC-k is, ha multizni akarnék. Úgy meg már nem olcsó.
Fél ötig mindenképp el kell döntenem, mert otthon ma cserélnek modemet, tehát bizonytalan ideig nem lesz netem (lesz ma, csak nem tudom mikortól). Ha lemaradok, akkor IJ kártya, de addig egyeztessünk.
-
danih
veterán
Gyertek, gyertek
Új hozzászólás Aktív témák
lo Guten Morgen!Csipás szememet kinyitva ez a látvány fogadott: katt ide...10 euró összvissz a Borderlands, 4-es csomag...
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Android szakmai topik
- Jövedelem
- Assetto Corsa EVO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Túra és kirándulás topic
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest