Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
daenerys
tag
Úgy volt, hogy levélként adom fel, de egy harisnya nem olyan vékony, mint a papír, és az már feláras a postán igen erősen. Ebben az esetben konkrétan ugye az ajánlott levél ára 265, mert 2,5 cm-nél vastagabb a boríték vele a csomagolásában, meg anélkül is :S Ő nem akarta fizetni, én meg még mindig nem állok úgy anyagilag, hogy egy 100 forintos tételért 2-3-400 forintot kiadjak, hogy el tudjam küldeni a vevőnek, mert ő nem szeretné kifizetni a postát (sem hogy odamenjek valahova időre "soron kívül", hogy ő kényelmesen át tudja venni, amit).
Ehhez hozzátartozik, hogy egy csomó vaterás 10-20 forintos ember ugráltatott annak idején, mert ő a vevő, és én nyaljam ki a becses fenekét, hogy elmegyek a halál f.szára metróval, mert neki ott jó az átvétel. Engem már nem lehet azzal sakkban tartani, hogy én vagyok az eladó, és nekem minden kis hülye kívánságát el kell viselnem egy másik embernek, ugyanis nem utazom ingyen, az időmből pedig szeretnék minél többet a tanulmányaimra és a családomra fordítani, nem ilyen 10-20 forintos fillérb.szókra.
Az igaz, hogy nem voltam túl kooperatív, amikor kiakadtam a posta miatt, és hogy korrekt volt a vevő. Több megoldás is játszik postán kívül is - azokat kell végigzongorázni.
Visszatérve EDITre, az egész cím kb 15 betű. Érted. Ne b.ssz már, hogy ennyi betűt nem bír valaki megjegyezni telefon, papír, vagy akármi nélkül? Maximum agy nélkül, de hát pont erre a konklúzióra jutottunk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest