- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Áthelyeződtem ahogy egy jó erőforráshoz illik. Ti kevesebbet jártok kocsmába, így valakinek meg kell innia, amit ott hagytok.
Átálltam read-only módba. Volt egy szakdoga, szerdán meg lesz egy államvizsga. Jobbnak láttam, ha nem kedvenc topikjaimban múlatom az időt a munka helyett.
-
Petyyyyy
addikt
Háhááá, ez classic
Szerencsére nem találkoztam még Sándorunkkal, de a negatívjával igen!
Épp csütörtökön ejtettem meg egy V.terás üzletet, ami valószínűleg az eddigi legkellemesebb volt.
Szerdán villámlóan nyertem, órával utána jött is a mail, hogy bármikor okés a balhé, csak csütörtökön nem.
Nekem meg pont csak akkor volt okés, csüt. délelőtt hívtam és végül mégis besűrített a napjába.
Időpontra odaérek, szajré előkészítve. Kaptam segítséget a szétszedésnél, - konkrétan mozdulnom sem kellett - eszközt az összeszereléshez(!), segítséget a kicipeléshez. -
alkatraz3000
senior tag
Pedig ott is lehet ezekkel a magasan kvalifikált emberekkel jo üzleteket kötni
-
Ace owner
addikt
[link] Ugyan kérlek, ez még semmi
-
voyager4.4
senior tag
válasz
alkatraz3000 #1 üzenetére
OLX-et el kell felejteni. "Értelmiségiek" gyűjtőhelye, másik ilyen a fb ilyen-olyan kacat csoportok. XD
Max. ha rossz kedvem van röhögni járok fel...szerk: nem válasz bocsi.
-
alkatraz3000
senior tag
Lattam mar a hirdetéseit, de nem éreztem késztetést írni neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sanyi egy rosszul szituált ember, nem is a menő hirdetési oldalakon nyomul, mint a Hardverapró vagy a Jófogás, hanem...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest