- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Egyszerű boot
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- lezso6: Dasu Auto
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
envagyok #98736 üzenetére
Nagyon sokan beszopják sajnos. Almás laptopos topikban volt egy júzer...
Redditen olvastam, hogy valaki direkt csinált egy webes kártyát 0 kerettel, annak az adatait adta meg, és pillanatok alatt ment volta párszáz/ezer euró terhelés. [link]#98742 CoF
Engem közvélemény-kutatók találnak be néha. Kérni szoktam a cég nevét, meg hogy honnan van meg a számom. Utóbbit a telefonáló ügyintéző "természetesen" nem tudja, gép osztja a hívást.
Múltkor valami biztosítást akartak rámsózni, elvileg egy ismerősömtől lett meg a számom nekik, de adatvédelem blabla miatt nem mondhatja meg hogy ki volt. 'nyád akkor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- MSI X570 Gaming Pro Carbon Wifi + Ryzen 7 5800X + AIO, RAM, SSD opcionalisan
- MSI B450 Gaming Plus Max + Ryzen 2700X + Wraith Prism + memoria, ssd, tap opcionalisan
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 500GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- MSI B450M PRO-VDH-PLUS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest