- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
Silent77 #6353 üzenetére
Nem semmi történetek vannak.
Leírom én is a történetet, amikor kitaláltam, hogy legyen itt piros pontos rendszer.Eladtam egy 478-as lapot, próbálva, megmutatva.
Modta a csóka (azóta más néven fut itt de tudom hogy ő az), szétment a lapja, tápja, meg a vga is, mert a vga eleve zárlatos volt valószínűleg, és ezért kell új.
3 nap múlva hozza vissza, sz@rt adtam el, vegyem vissza.
Nézem, 10 centis, 1-2 mm mély égés van a lapon.
Ezt is szétégette a rossz kártyával
Mondtam neki, 1. megmutattam, ment, 2. ha olyan hülye hogy elmondja hogy miért kell, akkor azért mást ne nézzen hülyének hogy mindezt elfelejti 3. addig szaladjon el amíg megteheti.Erre mutogatja, a szar lap az új tápját is szétégette - nem látszott igazából semmi a tápon.
Utólag kiderült, a táp eladóját is le akarta venni a saját hülyesége miatt, a lapra meg a tápra.
Hát mondom, így jár aki hülye.
De nem úgy van az, adjak neki 3000-et, mert annyiért megcsinálja neki az "informatikus".
Mondom, ha megcsinálja, adok 20 ezret is, mert ezt még a tervezője sem hozná helyre.
De, adjak, megcsinálja.
De mondom nem adok, mert nincs miért, látta működni, és mindketten tudjuk a valós okokat.
Még mondta 5 percig, mindezt otthon nálam, aztán nagyon meguntam, és kidobtam.
De addigra már nem voltam az a békés úriember aki amúgy vagyokEd3r_X_: igen, és az ilyen "nincs időm foglalkozni vele" emberke szó nélkül elviszi Csepelről Újpestre, csak vedd meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!