Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gban

veterán

válasz Silent77 #6353 üzenetére

Nem semmi történetek vannak.
    Leírom én is a történetet, amikor kitaláltam, hogy legyen itt piros pontos rendszer.

Eladtam egy 478-as lapot, próbálva, megmutatva.
    Modta a csóka (azóta más néven fut itt de tudom hogy ő az :DDD ), szétment a lapja, tápja, meg a vga is, mert a vga eleve zárlatos volt valószínűleg, és ezért kell új.
    3 nap múlva hozza vissza, sz@rt adtam el, vegyem vissza.
    Nézem, 10 centis, 1-2 mm mély égés van a lapon.
    Ezt is szétégette a rossz kártyával :D
    Mondtam neki, 1. megmutattam, ment, 2. ha olyan hülye hogy elmondja hogy miért kell, akkor azért mást ne nézzen hülyének hogy mindezt elfelejti 3. addig szaladjon el amíg megteheti.

Erre mutogatja, a szar lap az új tápját is szétégette - nem látszott igazából semmi a tápon.
    Utólag kiderült, a táp eladóját is le akarta venni a saját hülyesége miatt, a lapra meg a tápra. :(((
    Hát mondom, így jár aki hülye.
    De nem úgy van az, adjak neki 3000-et, mert annyiért megcsinálja neki az "informatikus".
    Mondom, ha megcsinálja, adok 20 ezret is, mert ezt még a tervezője sem hozná helyre.
    De, adjak, megcsinálja.
    De mondom nem adok, mert nincs miért, látta működni, és mindketten tudjuk a valós okokat.
    Még mondta 5 percig, mindezt otthon nálam, aztán nagyon meguntam, és kidobtam.
    De addigra már nem voltam az a békés úriember aki amúgy vagyok ;]

Ed3r_X_: igen, és az ilyen "nincs időm foglalkozni vele" emberke szó nélkül elviszi Csepelről Újpestre, csak vedd meg :))

Új hozzászólás Aktív témák