- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#38075904 #54576 üzenetére
Az mekkora, hogy a postán a törékenyet is dobálják? (És minden máshol is gondolom?)
Konkrétan : vettem 2 monitort, elküldi a barom egy sima dobozban, semmi töltőanyag. Karcolás nélkül ideért. WTF
Kaptam egy monitort törékenyként, rendesen kitömve, be van törve. Panaszt teszek, azt mondják : a törékenyet is ugyanúgy kell csomagolni, mintha bármikor leejthetnék... Aha, kérdezem, tehát nincs különbség a csomagkezelésben? Nincs, mondja.
Köszi b+
Eddig az az eg cuccom volt összetörve, ami nem törékenyként jött, az egy se@Scorp2011 : Én általában lebeszélem, hogy akkor fizet, amikro feladtam a cuccot. Mondjuk egy 20 ezres tételnél meg férjen bele az utánvét, ha parás az ember.
-
Chaser
legenda
válasz
#38075904 #54576 üzenetére
usererror vót'
ezeöccáz' ls ( :csicso82
felöltözött a szép ruhájába, ami rendkívül igényes, és úgy építette a gépet igényesen
amire gondolt nyilván az, h igényes alkatrészekből, aminek megint nincs sok értelme, mert pl az említett alaplapoknál maradva, ha vmelyik 20e-be kerül max fapados, az 50e-s meg fullextrás', de az igényes v igénytelen jelző egyiknél sem állja meg a helyét
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Nyomtató topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest