Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz cidalain #120850 üzenetére

" hanem hogy regelni kell. utálom, hogy mindenhova regelni kell." . na, ezzel én is pontosan így vagyok.
    Régen (úgy 18-20 éve) még a net ebből a szempontból tök jó hely volt, szinte alig kellett valahová regelni ha megakartál nézni, le akartál tölteni valamit stb.
    Ma meg egy rohadt lépést nem lehet tenni egy kiba reg nélkül, ami csak arra jó, hogy begyűjtsék az összes adatod meg a mail címed, majd elfelejtsd a jelszót hozzá. Ami lehetőleg nyilván ne az legyen amit máshová adtál meg.
    De tényleg, nem csak vásárlásra, már mindenhová minden szarért fiók kell. A google acc-al, vagy FB-vel meg én sem szeretek bejelentkezni, mert nem tudom pontosan ez mit is jelent, de FB esetén pl tudom azt, hogy gyakorlatilag kapnak egy bizonyos fokú hozzáférést az accomhoz, meg rögtön tudják ki vagyok, kik az ismerőseim, hogy nézek ki stb.
    Volt olyan oldal (nem most még 10+ éve) hogy bejelentkeztem FB acc-al, és erre az üzifalamra kirakta az oldal reklámját, mintha én osztottam volna meg. Na, akkor szoktam le erről nagyon gyorsan.

• BiP

nagyúr

válasz cidalain #120850 üzenetére

utálom, hogy mindenhova regelni kell.
    Én is. Ahogy minden szaros webshopba, ahol egyszer veszek valamit. Oké, létezik regisztráció nélküli vásárlás jobb helyeken, de akkor nem tudom nyomonkövetni, visszanézni a rendelésemet, és volt már, hogy kavarodás miatt hasznos lett volna visszakeresni.
    nem érdekel a vásárásért járó 12 forintnyi pont.
    Na, az engem se. Úgyse fogom SOHA felhasználni.

Ahogy azt is utálom, hogy most már minden szaros boltnak van telefonos app-ja, amit tölthetsz le, regisztrálhatsz, stb.

mondhatnánk, hogy regeljek ahol lehet google acc-al, vagy FB-vel, és akkor nem kell mindenhol más logint megjegyezni, de azt meg elvből nem.
    +1. Én is - ha már kötelező - inkább regelek valami tucatreggel. (amit máshova is használok. Tudom, hogy nem biztonságos, de az ilyenekre van, nem érdekel, ha feltörik)

Lehet, hogy ezt a Foxpostot azért nem éltem meg akkora traumának, mert évek óta van oda fiókom, és azt a félévenkénti 1 csomagot főleg foxposttal postázom.

Új hozzászólás Aktív témák