- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
válasz
Top cat #114432 üzenetére
Ellenőrzik szúrópróba szerűen az egész kosarat, Tesco oldalán ki is van írva. Itthon gyanítom elég gyakran, mert jobban hajlik rá a nép lopjon. Tesco is bevezette már jó ideje, a Rossmann, DM meg asszem telefonos appal nyomja kamerán keresztül. Én még nem láttam embereket az itteni Tescoban azzal a pisztoly alakú szexuális segédeszközzel vásárolni, gyanítom okkal, mert lopni nem tud vele/túl rizikós lenne, viszont magának kell dolgoznia, így inkább vásárol klasszikusan.
+nem tudja hogyan működik. Otthon nem olvas utána, mert szarik rá, ott a boltban meg a tömegnyomorban pláne nem fogja kiismerni mi az.A központban ezért ücsörögnek a magasabbik emeleteken ingben emberek és vesznek fel milliós fizetéseket, hogy megoldják minden nép szokásaihoz igazítva, ha mér Európában vagyunk, az új eszközök bevezetését, információt róla stb. Ez úgy zajlik, hogy kib...szák oda aztán csá.
-
válasz
Top cat #114432 üzenetére
Biztos van, aki csinalja. Amugy neha van random ellenorzes, kb 2 havonta egyszer futunk bele. Olyankor 10 random elemet lecsippant egy alkalmazott, ilyen minitesztkent. Asszem valami olyasmi van, hogy ha parszor lebuksz, akkor bukod az accountot es onnantol nincs ilyen opcio. De igazabol nem tudom, le is szarom, nekem kenyelmes, gyors es jo, a boltnak szinten, mert kevesebb alkalmazottat kell fizetnie, az en szememben ez win-win.
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest