- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szegeden nincs?
+BRSZK@Fatpingvin : Hatalmas
Elkezdtem teefonközpontokról olvasgatni, mert nem értettem, hogyan ment az, hogy anaógon tárcsáztál, és 1000km-el arrébb csörgött. Hát most már értem. DurvaNekem nincsenek ilyen modernizációs projektek, azért használok mindenféle régi lomot, mert arra van pénz
Meg mondjuk nyilván sokkal érdekesebb is valamire magad összehackelni egy működő cuccot, mint megveszem csilliókért...Csak ha lenne keret, akkor ez Raspi+7" LCD -ből épített tabletet jelentene, nem a Nexus7 Postmarket-esítését
"erre szoktam mondani hogy fejlesztőknek lehet buildre szuper szerverük, de tesztelni kizárólag a legótvarabb minimál szappantartón szabad "
Olyan nincs, mindig szarabb hw-n akarják majd tolni, mint amire gondoltál.
De ja, optimalizálni kell, kellene, és ez egy jó módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest