- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szegeden nincs?
+BRSZK@Fatpingvin : Hatalmas
Elkezdtem teefonközpontokról olvasgatni, mert nem értettem, hogyan ment az, hogy anaógon tárcsáztál, és 1000km-el arrébb csörgött. Hát most már értem. DurvaNekem nincsenek ilyen modernizációs projektek, azért használok mindenféle régi lomot, mert arra van pénz
Meg mondjuk nyilván sokkal érdekesebb is valamire magad összehackelni egy működő cuccot, mint megveszem csilliókért...Csak ha lenne keret, akkor ez Raspi+7" LCD -ből épített tabletet jelentene, nem a Nexus7 Postmarket-esítését
"erre szoktam mondani hogy fejlesztőknek lehet buildre szuper szerverük, de tesztelni kizárólag a legótvarabb minimál szappantartón szabad "
Olyan nincs, mindig szarabb hw-n akarják majd tolni, mint amire gondoltál.
De ja, optimalizálni kell, kellene, és ez egy jó módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- iPhone 15 128gb független, bontatlan
- Precision 5490 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 32GB 512GB hun vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 7670 16" 4K OLED érintő i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyarított vbill IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest