- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
Hajszárítód. Simán lejön. Hőre lágyulóval vannak.
Ha van egy kis rutinod akkor biztosan, nekem nincsen. Egy régebbi Samsungon cseréltem az akkut pár éve, ott is az elejét kellett melegíteni (első ilyen szerelésem volt és sikerült is a művelet). Utána viszont volt már aminek eltörtem az érintőjét, azóta nem is vállaltam. Szerencsére az is jó régi telefon volt már és csak azért is vállaltam mert mindegy volt, hogy megússza-e vagy nem. Viszont ahol már csak az érintőpanel 50 ezer, annak tuti nem állnék neki még paddal sem, mert a rutin hiánya okozhat meglepetéseket. Egy 10-20 ilyen operáció után már simán.
Ilyen pad csak azért jó mert egyenletesen melegít.
Van ilyen SMD forrasztóállomásom, majd azzal nekiesek ha már meglesz az új telefon és ennek mindegy lesz a sorsa. Eladni már úgysem tudom értelmes áron mert én is 15 ezerért vettem. Nézem a Youtube-on is sokan nekimennek ilyennel csak senki nem mutat se hőmérsékletet, se levegőt mennyire van állítva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hegesztés topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest