- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákos75
újonc
válasz
wassermann #220 üzenetére
Rendben. Kösz a segítséget!
-
Ákos75
újonc
válasz
wassermann #216 üzenetére
Köszi. A beállítást már megnézettem azzal minden ok. A szolgáltató már beszélt a t-commal éppen ma reggel hívtak, hogy minden rendben a vonallal. Amikor rákötöttem az újat akkor azt mondta a btel, hogy nem is lát modemet a háló végén. Beszélgetés közben visszakötöttem a régit az egyből rendben volt. Azt egyébként nem értem, hogy miért jobb egy adsl2+ nál egy másik 2+ modem. Nincs kedvem a szolgáltatótól venni egy ugyanolyan újat, hogy. bebizonyosodjon hogy nem a modem a szar. Egy csomó hozzáértőt megkérdeztem de mindenki hülyének nézett mert csak a vezetékeket kellene átdugnom. Hacsak nem annex a-s a b-nek árult modem. Azt merre tudom megnézni? Kösz. Ákos
-
Ákos75
újonc
Sziasztok! Nem biztos, hogy jó helyen teszem fel a kérdésemet de remélem valaki tudni fogja a megoldást: a Btel-nél váltottam 5ről 15-ös csomagra. Eddig egy régi szürke 360r adsl2+ modemem volt. Természetesen a váltás után max 6 mega volt a net. A szolgáltató első kérdése az volt, hogy szürke vagy fekete a modemem mert a feketével azzal jó lesz. Megvettem a 360r adsl2+ T1 annex b modemet, de nemhogy gyorsabb lett a net hanem nincs net. A dsl led folyamatosan villog és kb ennyi. A legszebb hogy más helyeken rendesen működik a modem csak nálam nem. Elvileg vonalhiba nem lehet t-com, szerint bár
nem jöttek ki rámérni. Valaki esetleg tudja a megoldást mert már az agyvérzés kerülget. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A címben szereplő ADSL modem vonali paramétereinek állítási lehetőségéről lesz most szó.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest