Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz czundermák #2 üzenetére
Az IKEA polcok jónak néznek ki.
Nálam előny volt hogy ingyenesen hozhattam ki az alaplap zacsikat, valamint kisebbeket is video és más kártyákhoz, mindegyikből 3x50- et kaptam + CPU és RAM tálcákat fedéllel együtt. A CPU flakkok persze nagyok, a 32 magos Intel szerverprocik nagyobbak a PPro- nál is, de így retróból néha kettő is befér 1 helyre.A 3 test probléma nem megoldható.
-
czundermák
aktív tag
Igen, az általad csomagolt az egyik legjobb módszer, viszont nincs annyi ESD zacsim, mint amennyi lapom.
Az almásládáimtól már kiráz a hideg, az ESD zacsik árától még inkább.Méreteit tekintve pont úgy áll a dolog, hogy az IKEA KALLAX polcrendszer fakkjaiba illeszkedjen. Erősen kezdem túl tolni a dolgot, viszont így tényleg egyből tesztpadozhatóak. Nem tervezek 10-nél több lapot így tartani, a többit felállványozom majd. Lényeg, hogy ne döntsem őket egymásnak, ezt szeretném elkerülni.
CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
-
Ehhez a tárolási módhoz is hely kell, de amúgy király!
Ex cégemtől szerver EE-ATX nagy ESD zacsikat hozhattam ki, többször is, kiviteli engedéllyel. Egyik szekrényben állítva sorakoznak a lapok evvel becsomagolva, másikban csak vízszintesen pakolva férnek el. A vízszintes hátrány, de a normál lapokat a bitang nagy szerver zacsikkal, vagy kétszer kell, körbecsomagolni, talán viszonylag védettek. (az ESD zacsik óriás power/fileserver tornyok dualprocis lepedő lapjainak gyári csomagolásai).
A 3 test probléma nem megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest