Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1341) Egon válasza looser (#1336) üzenetére


Egon
nagyúr

Előrebocsátom, hogy egyáltalán nem vagyok vallásos (más kérdés, hogy tisztelem mások hitét). De engem is zavar a másság ilyen szintű propagálása.
Igenis gáz az a mesekönyv. Több ismert transzvesztitától is olvastam olyat, hogy kiskorában az anyukája lányt akart, tizensok éves koráig lányruhában járatták stb. "Érdekes" módon travik lettek... :U Vagy van összefüggés, vagy nincs - én nem kockáztatnám a gyerekem szexuális irányultságát. Ahogy a cikkben is szerepel: aki mindenáron ilyet akar a gyereke kezébe adni, az vegye meg az Amazonon, ennyi (szó sincs könyvégetésről, betiltásról stb...).
Ami pedig a vakondos könyvet illeti: nem, egyáltalán nem szar. (LOL). Hirtelen kétféle értelmet is tudtam hozzá rendelni: egyrészt görbe tükör a szemet szemért elv alkalmazására (rámutat, hogy adott esetben milyen abszurd szituációkat teremthet; lásd még az autós topicokban, parkolási viták "megoldására" ajánlott "szélvédőresz*rás" cselekedetet: ha elképzelem magam, amint (teljesen hipotetikusan: hálistennek nincs ilyen szintű szomszédgondom) a szomszéd által "meggyalázott" autómért cserében, guggolok reggel ötkor az ő kocsija felett, és erőlködve nyomok - nagyon elfog a röhögés); másrészt a mese megfelel napjaink hollywoodi trendjének (gy.k. fingós-sz*rós "poénok" tömkelege, A-kategóriás vígjátékokban).

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.