Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cucuska2
addikt
De a lényeg pont ez, ki volt kapcsolva mindenféle OTA, frissítés, és mégis leszívta. A legnagyobb baj pedig pont az, hogy nem részletezi semmi a fogyasztást, 400 MB Android OS, 400 MB Opera. Ha frissítés lett volna, azt máshogy írja ki.
Más: jó ez a Dolphin Browser, csak szétesik a PH!, ha a hsz oszlop nagyobb, mint az oldalsáv. Valakinek valami ötlet?
-
Cucuska2
addikt
OTA nem lehet, mert módosított, prerootolt rom van rajta, és nem engedi az OTA-t. Ráadásul ha engedné is, akkor is be van kapcsolva, hogy csak wifin keressen. Én sem találkoztam ilyennel az elmúlt 3 év alatt Androidon. Pedig még benne voltam nagyban a 2.1 érában, amikor vártuk, hogy mikor lesz 2.2 Defyra.

#6 - Köszönöm!
-
Cucuska2
addikt
Persze, értettem, hogy nem rajtam vigyorogsz, hanem a helyzeten. Folyamatosan követem az adatforgalom használatot, mindent, de gondolom megérted, ilyenre az ember nincs felkészülve. Fekszek, és elment az adatforgalom. Megláttam, azt mondtam, hogy ilyen nem létezik. De, igen.
Most azon szörnyülködöm, hogy az Opera Mini, és az Opera Mobile már symbianon is tudta azt, hogy elrejti a sávokat, a füleket, és ez gombnyomásra jön elő. Végignéztem a többi böngészőn alternatívát keresve, de erre az opcióra egyszerűen nincsen igény.

-
Cucuska2
addikt
Valami Apple fant vártam, nem téged!

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest