Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Nem álmodok, meg is valósítottam a mindent egyben mini gépemet, és ugyan kompromisszumokkal de még játszani is lehet vele.
A külön NAS-os koncepciót a kis fogyasztású APU-k megjelenése óta elvethetjük, szvsz teljesen felesleges egy külön dobozba kiszervezni azt az 1 szál vinyót. Ez régebben volt poén, mert senki nem akarta, hogy 200W-ot fogyasztó 4 ventis konfigja egész éjszaka
Egyébként a cikkből nem derült ki (vagy én nem olvastam figyelmesen), de milyen felhasználásra kellett a gép? És milyen belső lakozik végül benne?
-
-
mrbig25
őstag
Az ár/érték arány nézőpont kérdése. Önmagában tényleg csapnivaló az ár/érték arány mivel se tápegység, se ventilátor nem jár hozzá, de ez a ház -szerintem- inkább azoknak szól, akik egy Lian-Li ház helyett keresnek valami más alternatívát. Innen nézve már más a helyzet.
Ettől függetlenül tény, ami tény; nem olcsó és van egy pár apróság, amin lehetne változtatni...de mint tudjuk, mindenki számára tökéletes ITX ház még nem született...szerintem
(#12) gebro
Akinek lesz a ház, annak egy 65W-os Core i5 3570S és egy GTX660 lesz a gépében, szóval óriási hőtermelés nem lesz. Még nem döntötte el, hogy a CPU léggel vagy kompakt vízzel legyen hűtve, ugyanis ez utóbbi is megoldható.(#13) Silentfrog
Én is emiatt agyaltam rajta nagyon sokat, hogy beszerezzek-e magamnak egy ilyet. Ugyebár a saját gépem vízzel van hűtve és ahhoz némi átalakítással ez a ház tökéletes lenne. Majd kiderül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 3060 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest