- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dinin
tag
Tegnap este töltés közben kikapcsolt a tabom, majd egész estés töltés után sem kapcsolt vissza. Munka közben még megpróbáltam párszor elindítani, néha be is jött egy eléggé szétesett (kijelző hibásnak tűnő) cube logo, aztán vettem egy új töltőt, és láss csodát a tab tölt, elindul, működik.
DE
A képernyő azóta folyamatosan vibrál, főleg világosabb színeknél, magas fényerőn látni, de minden esetben az elviselhetetlenségig zavaró módon. Nem tudom talán a régi gyári töltő túlfeszt adott le, vagy valami más oka van, de nem fűzök hozzá már nagy reményeket.
Ha valakinek volt hasonló tapasztalata, kérem írjon, adjon tanácsot. Garancia nem játszik, mert nem fogom kifizetni megint a postaköltséget, a vámot, ezért a rakás @&#Ł ért.
Vágódeszkának még jó lesz.
https://www.youtube.com/watch?v=R6WuHzE-1fk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged