Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dinin
tag
Tegnap este töltés közben kikapcsolt a tabom, majd egész estés töltés után sem kapcsolt vissza. Munka közben még megpróbáltam párszor elindítani, néha be is jött egy eléggé szétesett (kijelző hibásnak tűnő) cube logo, aztán vettem egy új töltőt, és láss csodát a tab tölt, elindul, működik.
DE
A képernyő azóta folyamatosan vibrál, főleg világosabb színeknél, magas fényerőn látni, de minden esetben az elviselhetetlenségig zavaró módon. Nem tudom talán a régi gyári töltő túlfeszt adott le, vagy valami más oka van, de nem fűzök hozzá már nagy reményeket.
Ha valakinek volt hasonló tapasztalata, kérem írjon, adjon tanácsot. Garancia nem játszik, mert nem fogom kifizetni megint a postaköltséget, a vámot, ezért a rakás @&#Ł ért.
Vágódeszkának még jó lesz.
https://www.youtube.com/watch?v=R6WuHzE-1fk
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest