- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dinin
tag
Tegnap este töltés közben kikapcsolt a tabom, majd egész estés töltés után sem kapcsolt vissza. Munka közben még megpróbáltam párszor elindítani, néha be is jött egy eléggé szétesett (kijelző hibásnak tűnő) cube logo, aztán vettem egy új töltőt, és láss csodát a tab tölt, elindul, működik.
DE
A képernyő azóta folyamatosan vibrál, főleg világosabb színeknél, magas fényerőn látni, de minden esetben az elviselhetetlenségig zavaró módon. Nem tudom talán a régi gyári töltő túlfeszt adott le, vagy valami más oka van, de nem fűzök hozzá már nagy reményeket.
Ha valakinek volt hasonló tapasztalata, kérem írjon, adjon tanácsot. Garancia nem játszik, mert nem fogom kifizetni megint a postaköltséget, a vámot, ezért a rakás @&#Ł ért.
Vágódeszkának még jó lesz.
https://www.youtube.com/watch?v=R6WuHzE-1fk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- Autós kamerák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Vojens Gamer Szék/ Gamer Asztal/ Perifériák
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest